Διαζύγιο λόγω ασχήμιας

Διαζύγιο λόγω ασχήμιας Facebook Twitter
7

Ένας άντρας στην Κίνα πρόσφατα πήρε διαζύγιο και στη συνέχεια έκανε μήνυση στη γυναίκα του επειδή γέννησε άσχημο μωρό. Όχι μόνο κέρδισε τη δίκη αλλά η πρώην γυναίκα του τώρα είναι υποχρεωμένη να τον αποζημιώσει με 100.000 ευρώ, γράφει το Worldcrunch.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Feng Jian σοκαρίστηκε όταν αντίκρισε τη νεογέννητη κόρη του: όχι μόνο δεν έμοιαζε με κανέναν από τους δύο γονείς αλλά ήταν και «εξαιρετικά άσχημη», όπως είπε.

Αρχικά ο Feng υποψιάστηκε ότι η γυναίκα του ήταν άπιστη, όμως ένα τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι αυτός είναι ο πατέρας. Η γυναίκα του παραδέχτηκε τελικά ότι πριν τον γνωρίσει είχε ξοδέψει 80.000 ευρώ σε επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.

Αυτό ώθησε τον άντρα να κάνει μήνυση για «παραπλάνηση». Το δικαστήριο συμφώνησε μαζί του και αποφάσισε ότι η γυναίκα τώρα πρέπει να τον αποζημιώσει χρηματικά.

Τρία εκατομμύρια Κινέζοι υποβάλλονται σε πλαστική χειρουργική κάθε χρόνο. Η αγορά αυτών των υπηρεσιών έχει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 10%, αρκετά υψηλότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο του 6%.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη απόδραση: Βορειοκορεάτης κολύμπησε 10 ώρες για να φτάσει στη Νότια Κορέα

Διεθνή / Απίστευτη απόδραση: Βορειοκορεάτης κολύμπησε 10 ώρες για να φτάσει στη Νότια Κορέα

Βορειοκορεάτης άνδρας διέφυγε από το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν, κολυμπώντας 10 ώρες κατά μήκος της ακτής και αποφεύγοντας ένοπλους φρουρούς με εντολή να σκοτώσουν κάθε φυγά
ΦΩΤ.: GETTY
Πώς η συναυλία των Oasis το 2009 προκάλεσε τη πιο ισχυρή σεισμική δόνηση στο Εδιμβούργο

Διεθνή / Πώς η συναυλία των Oasis το 2009 προκάλεσε την πιο ισχυρή σεισμική δόνηση στο Εδιμβούργο

Η συναυλία των Oasis τον Ιούνιο του 2009 ξεπέρασε σε ένταση ακόμα και εκείνη των Red Hot Chili Peppers τον Ιούνιο του 2004, των Kings of Leon τον Ιούνιο του 2011, αλλά και της Taylor Swift τον Ιούνιο του 2024
LIFO NEWSROOM
Ιστορική σύνοδος ειρήνης στον Λευκό Οίκο: Τραμπ, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν υπογράφουν συμφωνία μετά από δεκαετίες συγκρούσεων

Διεθνή / Ιστορική σύνοδος ειρήνης στον Λευκό Οίκο: Τραμπ, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν υπογράφουν συμφωνία μετά από δεκαετίες συγκρούσεων

Ο Ντόναλντ Τραμπ φιλοξενεί στον Λευκό Οίκο τον πρωθυπουργό της Αρμενίας και τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν για την «Ιστορική Σύνοδο Ειρήνης», με στόχο τον τερματισμό δεκαετιών πολέμου και την υπογραφή συμφωνίας που ανοίγει νέους διαδρόμους στην περιοχή του Νότιου Καυκάσου
LIFO NEWSROOM
Συρία: Ο σεκταρισμός και η βία επιστρέφουν υπό την ηγεσία του σουνίτη τζιχαντιστή Αχμέτ αλ Σαράα

Διεθνή / Η πτώση Άσαντ δεν έφερε ενότητα – Ο Σαράα δοκιμάζεται από νέο κύμα βίας

Μετά την πτώση Άσαντ, η Συρία βρίσκεται αντιμέτωπη με νέο κύμα σεκταριστικής βίας - Η ηγεσία του Αχμάντ αλ-Σαράα αμφισβητείται, καθώς οι ελπίδες για ενότητα δίνουν τη θέση τους στον θρησκευτικό διχασμ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ.... ---- ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΠΑΝΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΝΑ ΚΟΛΛΑΡΟ ---ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ? ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ???? ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ....-----ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
Να ήταν ο εαυτός της και να μην έμπαινε στη διαδικασία να κανει τόσες πλαστικές. Για να μην πούμε για τις γυναίκες που βάφονται σαν τα κομμάντο με τόσο make up και αλλιώς τις βλέπεις το βράδι και αλλιώς το πρωί(Και προσωπικά δεν κάνω κατάχρηση αλκοόλ)