Εμφάνισε αιμάτωμα από το κούνημα του κεφαλιού σε συναυλία των Motorhead

Εμφάνισε αιμάτωμα από το κούνημα του κεφαλιού σε συναυλία των Motorhead Facebook Twitter
6

Χρόνιο αιμάτωμα ήταν η διάγνωση γιατρών στη Γερμανία για φαν των Motorhead, ο οποίος κουνούσε συνεχώς πάνω-κάτω το κεφάλι του σε συναυλία του συγκροτήματος.

Οι επιστήμονες δημοσίευσαν τη μελάτη τους για την περίπτωση του 50χρονου οπαδού στην επιθεώρηση "The Lancet",  αναφέροντας ότι ο άνδρας προσήλθε στα ιατρεία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Αννόβερου  παραπονούμενος για συνεχείς πονοκεφάλους. Αυτό που διέγνωσαν οι γιατροί, καθώς δεν υπήρχε προηγούμενο ιστορικό, ήταν ένα αιμάτωμα που είχε προκληθεί από το βίαιο κούνημα του κεφαλιού ένα μήνα πριν σε συναυλία του χέβι μέταλ συγκροτήματος.

Επρόκειτο για υποσκληρίδιο αιμάτωμα στη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου το οποίο όταν οι γιατροί αφαίρεσαν εξαφανίστηκαν και οι πονοκέφαλοι. .

Το ασταμάτητο ανεβοκατέβασμα του κεφαλιού πιστεύεται ότι προκαλεί διάρρηξη των αιμοφόρων αγγείων.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM