Η Ολλανδία απείλησε να φύγει από την ευρωζώνη

Η Ολλανδία απείλησε να φύγει από την ευρωζώνη Facebook Twitter
1

Την απειλή της Ολλανδίας το 2012, να φύγει από την ευρωζώνη εάν η Κομισιόν προωθούσε τα «μεταρρυθμιστικά συμβόλαια», αποκαλύπτει η εφημερίδα De Volkskrant επικαλούμενη σειρά πηγών.

Πρόκειται για σχέδια προτάσεων στα οποία έπρεπε να δεσμευτούν τα κράτη-μέλη για τις μεταρρυθμίσεις που στη συνέχεια θα είχαν υποχρέωση να εφαρμόσουν. Αυτός οι υποχρεώσεις επεκτείνονταν πέρα από τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει τα μέλη από το Μάαστριχτ.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν Βαν Ρομπάι δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν ήταν μόνο ο Ολλανδός Πρωθυπουργός Ρούτε αντίθετος σε αυτά τα «συμβόλαια». « Ήμουν έκπληκτος από το εύρος της αντίδρασης», δήλωσε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Ρούτε εξέφρασε την απειλή του σε μία συνάντηση που είχε στο γραφείο του στη Χάγη με τον Βαν Ρομπάι.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ TIME

Διεθνή / Time: «Το reunion του Τραμπ με τον Σι» - Πώς το ταξίδι στην Κίνα έδειξε ότι η παγκόσμια ισχύς αλλάζει χέρια

Το εξώφυλλο του περιοδικού για το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Κίνα - Τι αναφέρει σε ανάλυσή του για τους στόχους Τραμπ και πώς ο «Σι τον έβαλε στη γωνία»
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διεθνή / Στην Κούβα ο αρχηγός της CIA: Η ενεργειακή κρίση βαθαίνει στη χώρα

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους της Αβάνας διαμαρτυρόμενοι για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και τις σοβαρές ελλείψεις καυσίμων, την ώρα που η ενεργειακή κρίση στην Κούβα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: «Έχω πλήρη επίγνωση των λαθών μου στο παρελθόν, έχω αναλάβει την ευθύνη»

Ο πρίγκιπας Χάρι προειδοποιεί για την ανησυχητική αύξηση του αντισημιτισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τονίζοντας ότι το μίσος προς τις κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα και χωρίς σιωπή
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια