Καναδός οδοντίατρος θέλει να κλωνοποιήσει τον Τζον Λένον

Καναδός οδοντίατρος θέλει να κλωνοποιήσει τον Τζον Λένον Facebook Twitter
3

Ένας Καναδός οδοντίατρος έχει εκφράσει την επιθυμία να κλωνοποιήσει τον Τζον Λένον, χρησιμοποιώντας DNA από ένα δόντι του θρυλικού σκαθαριού που είχε αγοράσει σε δημοπρασία.

Ο κύριος Μάικλ Ζακ, σε συνέντευξή του στο βρετανικό Channel 4 είπε ότι αν τα καταφέρει θα μεγαλώσει το νέο Τζον Λένον "σαν το γιό του". Βέβαια θα επέβαλλε κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά, για παράδειγμα θα προσπαθούσε να τον κρατήσει μακριά από τσιγάρα και ναρκωτικά. "Όμως ξέρεις, τα μαθήματα κιθάρας δεν θα έβλαπταν κανένα έτσι;"

Μάλιστα ο Ζακ πιστεύει ότι από τη στιγμή που τον μεγαλώσει, ο νέος Τζον Λένον θα μπορέσει να πάρει υπό τον έλεγχό του την ιδιοκτησία και τα δικαιώματα από τα τραγούδια του. Όμως ο οδοντίατρος

Όπως γράφει και το Rolling Stone, εκτός του γεγονότος ότι ο γιατρός δεν έχει πρόσβαση στην τεχνολογία που -θεωρητικά- θα μπορούσε να του επιτρέψει να εφαρμόσει το σχέδιο του, το ίδιο το δόντι που έχει στην κατοχή, ένας τραπεζίτης, μπορεί να μην είναι του Λένον!

Το δόντι έχει αποδειχθεί πολύ εύθραυστο για να περάσει από τεστ DNA. Λέγεται ότι ο Λένον είχε ζητήσει τη δεκαετία των 60's από μια καθαρίστρια να πετάξει τους τραπεζίτες του, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη και ζήτησε να δοθεί στην κόρη του ως δώρο.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ