Σουηδία: Ένας νεκρός σε επεισόδια με οπαδούς

Σουηδία: Ένας νεκρός σε επεισόδια με οπαδούς Facebook Twitter
1

Φαινόμενα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα γήπεδα των Βαλκανίων ή της Λατινικής Αμερικής έλαβαν χώρα χθες πριν την έναρξη της αναμέτρησης Τζουργκάρντεν - Χέλσινμποργκ.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σουηδίας και τα επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο, 30 περίπου λεπτά πριν τη σέντρα.

 

Ένας οπαδός της Τζουργκάντεν έπεσε νεκρός, μετά από ανελέητο ξυλοδαρμό του από τους "αντίπαλους" χούλιγκαν της Χέλσινμποργκ.

Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος οι οπαδοί της ομάδας εισέβαλλαν στο γήπεδο στο 42ο λεπτό, αναγκάζοντας τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα.

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης

Ο Πάολο Πετρέκα είχε αναλάβει την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Μιλάνο- Κορτίνα κάνοντας σημαντικά λάθη στην περιγραφή του
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια