Έκλεισε και το YouTube ο Ερντογάν

Έκλεισε και το YouTube ο Ερντογάν Facebook Twitter
6

Μετά το Twitter, ο Ενρτογάν έκανε πράξη την απειλή του κλείνοντας και το YouTube.

Η Εθνική Αρχή Τηλεπικοινωνιών της Τουρκίας (TIB) ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι έλαβε «διοικητικά μέτρα» εναντίον του YouTube, παρότι μόλις μια ημέρα πριν, διοικητικό δικαστήριο της Αγκυρας διέταξε την άρση του αποκλεισμού της πρόσβασης στο Twitter που είχε επιβληθεί με απόφαση δικαστηρίου αλλά κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Yπενθυμίζεται ότι στο YouTube είχαν ανέβει συνομιλίες που φέρεται να είναι αξιωματούχων της κυβέρνησης, συγγενών τους αλλά και του ίδιου του Ερντογάν, στις οποίες οι συνομιλούντες εμφανίζονται να διαπραγματεύονται μίζες. Οι συνομιλίες αυτές προκάλεσαν τεράστιο σκάνδαλο και κλονισμό της τουρκικής κυβέρνησης. Δημοσιεύματα και φήμες στην Τουρκία αναφέρουν επίσης ότι στο YouTube επρόκειτο να ανέβει και video που δείχνει σεξουαλική σχέση του Ερντογάν με πρώην Μις Τουρκία και παρουσιάστρια.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Ο Τσαρλς Σπένσερ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την περίφημη συνέντευξη Panorama του 1995 και τις τραγικές συνέπειες που θεωρεί ότι είχε στη ζωή της αδελφής του
LIFO NEWSROOM
Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Οι ευρωβουλευτές κατέληξαν επίσης σε συμφωνία για τη δημιουργία ενός ταμείου για την επιτάχυνση του μετασχηματισμού των αλυσίδων εφοδιασμού στον τομέα της άμυνας (FAST)
LIFO NEWSROOM
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Διεθνή / Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Το δικαστήριο ξεκαθάρισε ότι η Πολωνία δεν υποχρεώνεται να αλλάξει τη νομοθεσία της, αλλά οφείλει να αναγνωρίζει τους συγκεκριμένους γάμους όταν έχουν συναφθεί εντός της ΕΕ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Συνέχισε έτσι και η Ευρώπη όπου να 'ναι θα σου ανοίξει και τις πόρτες...Καλά το πας το καράβι, κατευθείαν στα βράχια!!! Πρόσω ολοταχώς!!!Ελπίζω μην φταίνε τα βράχια μετά μόνο και η κακόμοιρη η Ελλαδίτσα.