Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε ένα ριάλιτι για μπαλέτο

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε ένα ριάλιτι για μπαλέτο Facebook Twitter
2

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ προσπαθεί να χωρέσει ένα θέμα που βρίσκεται μακριά από την τηλεόραση σε μια μορφή που είναι μόνο τηλεοπτική, δηλαδή σε ένα ριάλιτι σόου. Μένει να δούμε αν θα είναι η πιο αποτυχημένη.

Η αρχή έγινε με το Work of Art: The Next Great Artist που μεταδόθηκε από το Bravo και επέζησε δύο σεζόν πριν καταποντιστεί στα αζήτητα και αξιογέλαστα σόου της τηλεόρασης. Τότε μια ομάδα καλλιτεχνών (;) πάλευαν για το βραβείο, που θα ήταν μια ατομική έκθεση στο Brooklyn Museum. Το βραβείο δεν ήταν κακό – κακή ήταν η πορεία μέχρι εκεί, με αναθέσεις έργων όπως «φτιάξτε ένα σοκαριστικό έργο», σε μια μέρα.

Tότε παραγωγός της εκπομπής ήταν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, γνωστή (;) για την αγάπη της στην τέχνη. Εκτός από αυτή την αγάπη, έχει και μεγάλη αγάπη για το New York City Ballet, οπότε αποφάσισε να προσπαθήσει να συστήσει αυτόν τον οργανισμό στα μεγάλα πλήθη της τηλεόρασης, μέσω της εταιρείας παραγωγής που της ανήκει, Pretty Matches.

Το ριάλιτι θα παρακολουθεί τις επαγγελματικές ζωές των χορευτών και θα συνδυάζεται με συνεντεύξεις σε στυλ ντοκιμαντέρ. Αφηγήτρια θα είναι η ίδια Σάρα Τζέσικα, η οποία είναι παράλληλα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του New York City Ballet. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι οι λήψεις θα γίνουν από τη Zero Point Zero, δηλαδή από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για την αισθητική του "No Reservations" του Anthony Bourdain, υπόσχονται ένα αποτέλεσμα που δεν μοιάζει με αυτό που έχουμε στο μυαλό μας όταν ακούμε «ριάλιτι».

Μπορείτε να βγάλετε το δικό σας συμπέρασμα στο βίντεο του τρίτου επεισοδίου, παρακάτω:

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεράσιμος Μιχελής: «Πόση αγάπη έχω ακόμη να προσφέρω;» - Οι αναρτήσεις του για το πρόβλημα υγείας του

TV & Media / Γεράσιμος Μιχελής: «Πόση αγάπη έχω ακόμη να προσφέρω;» - Οι αναρτήσεις του για το πρόβλημα υγείας του

Η ανακοίνωση για την εξόδιο ακολουθία του Γεράσιμου Μιχελή που πέθανε σε ηλικία 60 ετών - Όσα είχε μοιραστεί στα social media ο αγαπημένος «κακός» της ελληνικής τηλεόρασης
LIFO NEWSROOM
YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

TV & Media / YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

Το YouTube διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να προτείνει προσωποποιημένα βίντεο στους χρήστες και να παρέχει στους δημιουργούς εργαλεία που τους βοηθούν να κατανοούν τι είναι δημοφιλές στο κοινό τους
LIFO NEWSROOM
Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

TV & Media / Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

Ζωντανά από την Αθήνα μεταδίδει αυτή την ώρα ο διάσημος Αμερικανός YouTuber IShowSpeed, παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε ένα νέο IRL stream που έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια