Shopping therapy με Game of Thrones

Shopping therapy με Game of Thrones Facebook Twitter
Ζηλεύετε τις πανοπλίες από το Game of Thrones; Τώρα μπορείτε να τις αποκτήσετε
1


 

Αφού θα φορέσεις ένα μπλουζάκι, γιατί να μην σημαίνει κάτι για σένα; Γιατί δεν ξέρω για εσάς αλλά πάνω από τα μισά μου t-shirts από κάπου έρχονται και κάπου πηγαίνουν. Μουσικά, κινηματικά, κινηματογραφικά, χαβαλεδιάρικα, πλέον και τηλεοπτικά. Προ δεκαετίας η τηλεόραση είχε περιορισμένη επίδραση στις στυλιστικές μας επιλογές -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- αλλά όχι πια. Οι τηλεοπτικές παραγωγές, κινηματογραφικής υφής και κύρους, έχουν αγαπηθεί όπως οι παραγωγές της μεγάλης οθόνης, καθόλου περίεργο αφού είναι στην πραγματικότητα τέτοιας δυναμικής.

Σειρές όπως το Game of Thrones, με οπαδικής προσήλωσης ακολούθους, έχει δημιουργήσει παραπλεύρως ένα εμπορικό μικρόκοσμο με διάφορα καλούδια, για εμάς, το σπίτι και την διασκέδασή μας. Ειδικά τώρα που και σε αυτόν τον προχωρημένο κύκλο, έχει καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του, να είναι καλά και τα κανάλια Novacinema που μας το έχει live & kicking παράλληλα με την Αμερική. Και φυσικά, δε σταματάμε εκεί. Τώρα έχουμε και το After the Thrones, με τον Άντι Γκρίνγουολντ και τον Κρις Ράιαν να αναλύουν με την έμπειρη ματιά τους τις εξελίξεις από το πιο πρόσφατο επεισόδιο.

Shopping therapy με Game of Thrones Facebook Twitter
Aπό το official store της HBO

Κατεβάζοντας πλέον τα καλοκαιρινά, μια διαδικασία που έχει κρατήσει τουλάχιστον ένα μήνα, καθότι στην σκέψη και μόνο κουράστηκα, είπα να ανανεώσω τον «στόλο». Οπότε, είπα να κάνω μία ηλεκτρονική βόλτα για να δω που βρισκόμαστε βρε αδελφέ σε επιλογές και τιμές.

Ξεκίνησα από το official store της HBO, καθότι πάντα ξεκινάς από τους δημιουργούς. Εκεί λοιπόν, ανακάλυψα πως η εταιρεία έχει το αμερικάνικο αλλά και το ευρωπαϊκό της μαγαζί που σημαίνει ότι με μία χρέωση 6,57 έουρος έρχεται το πακέτο σπίτι. Τί βρήκα εκείθε;

21,90€ τα t-shirt, Hoodie στα €45.00, Zip Hoodie στα €48.00 και μία τσάντα ταχυδρόμου -όπως τις συνηθίζουμε εδώ στα €34.90. Επίσης, καλοκαίρι γαρ, μπορείτε να προμηθευτείτε με ένα Game of Thrones Stark κεντημένο καπέλο/τζόκευ στα €19.99.

Shopping therapy με Game of Thrones Facebook Twitter
Moleskine Limited Edition Notebook Jon Snow

Και δεν σταμάτησα εκεί. Βρήκα και σας παραθέτω τα παρακάτω: Moleskine Limited Edition Notebook Jon Snow στα €25.99, κούπες στα 14,50€, Tyrell Wine Glass Gold Print στα €21.99, Travel Mug Targaryen στα €12.99, Stark Pint Glass στα €12.99 αλλά και σφηνοπότηρα το σετ των τεσσάρων στα €29.99.

Μετά συνέχισα την βόλτα στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα και βρήκα τα εξής ενδιαφέροντα: Game of Thrones Playing Cards 2nd Edition στα €8.50, την Game of Thrones Monopoly Standard Edition English €41.99 (που βλέπω να την παίρνω για μαραθώνιους με GOTικούς φίλους) αλλά και Game of Thrones Risk Deluxe Edition στα €79.95.

Όσο για τους νεότερους που θέλουν να στολίσουν τοίχο πάνω από κρεβάτι, υπάρχουν πολλά πόστερ στα €7.50, όπως και για τα μεγαλύτερα παιδιά που θέλουν κάτι πιο βαρύ για το γραφείο, ένα Game of Thrones Tyrion and Dragon Glass Poster στα €24.95.

Αυτά είναι κάποια, γιατί θα βρείτε από σουβέρ, ποδιά μαγειρέματος, κουβερτάκι, γάντια και κασκόλ, φιγουρίνια διαφόρων τιμών, κοσμήματα ρέπλικες των πρωταγωνιστριών, ομπρέλες μέχρι και Jon Snow 16GB USB Flash Drive.

Shopping therapy με Game of Thrones Facebook Twitter
Μία γκάμα από αυτά που προσφέρει το thinkgeek.com

Σε άλλα αμερικάνικα site, όπως το thinkgeek.com, βρήκαμε και βιβλίο εκμάθησης των Ντοθράκι. Ένας ωραίος τρόπος να μιλάς με τους δικούς σου και μην σας καταλαβαίνει ψυχή στον πραγματικό κόσμο.

Από την άλλη στο medievalcollectibles.com με δική τους πραμάτεια, βρήκαμε μπλουζάκια από 17 ντόλαρς, κούπες από 13 και αν έχετε όρεξη τραβήξτε και προς το amazon και άλλα σχετικά για γνήσια (?) αυτόγραφα των ηρώων και όχι μόνο.

Για τους πιο μεσαιωνικόφιλους της σειράς, υπάρχουν και ιστοσελίδες όπως η valyriansteel.com, όπου θα βρείτε τις ρέπλικες των όπλων αλλά και των πανοπλιών των ηρώων της σειράς. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι κατασκευάζει πανομοιότυπα με της σειράς, όπου έκαστο είναι αριθμημένο και με την γνήσια υπογραφή του ιδίου του δημιουργού George R.R. Martin όπου και είχε την επίβλεψή τους στο τελικό αποτέλεσμα. Ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι το σπαθί του Jaime Lannister τιμολογείται στα $270.00.

Shopping therapy με Game of Thrones Facebook Twitter
Ρέπλικες όπλων και πανοπλιών απο το valyriansteel.com

Στα δικά μας site βρήκαμε επίσης ενδιαφέροντα πραγματάκια και κάποια σε καλύτερες τιμές...

Σας παραθέτω πρώτα από όλα το επίσημο community της σειράς, westeros.gr όπου θα βρείτε τα πάντα: μπλουζάκια, αφίσες, βιβλία, φιγούρες, τσάντες, μπρελόκ, mousepads και άλλα με ένα απλό κλικ στο http://westeros.gr/e-shop

Επίσης, σε ένα άλλο fanpage, το gameofthrones-grfans.com, βρήκα μια ποικιλία από t-shirts στα 15 έουρος και μακρυμάνικα στα 18, φούτερ στα 32 καθώς και ένα ωραιότατο βιβλίο ζωγραφικής με εικόνες από τα βιβλία.

Και ασφαλώς να μην ξεχνάμε, ότι ήδη μετράμε αντίστροφα για το επόμενο επεισόδιο... Ω ναι, κάθε επεισόδιο είναι και μία αποκάλυψη. Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια Novacinema και δείτε το παράλληλα με την Αμερική ή  όποτε σας βολεύει  με τη νέα λειτουργία εγγραφής. Πάντα με ελληνικούς υπότιτλους και στην καλύτερη ποιότητα!

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια