Πού ήσουνα μωρή;

Πού ήσουνα μωρή; Facebook Twitter
0

Σιγή θανάτου επικρατεί κάτω από τα τείχη του Alter. Υποτίθεται οι μοίρες συσκέπτονται, αλλά στην ουσία κάθονται και κοιτάζονται σιωπηλές – και μάλλον μπαϊλντισμένες. Ήδη ο πολυφίλητος κύριος Αυτιάς πήρε τα πενιχρά του υπάρχοντα και άδειασε το γραφείο του. Νέοι, σπουδαίοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί θα επενδύσουν πάνω στη συγκλονιστική δημοσιογραφία του (π.χ. το Star) Τις ώρες της σχόλης του από την κοπιώδη αντιπροεδρία της κυβέρνησης ο κύριος Πάγκαλος κάθισε και έγραψε ένα σεντόνι με κακιασμένες παρατηρήσεις για τα εκβιαστικά μπλογκ και τις ποικίλες παρανομίες που ενδημούν στο κρατίδιο το οποίο κυβερνά. Δημοσιεύτηκε στην «Καθημερινή». Πολλοί αναρωτήθηκαν: αφού τον ενοχλούν και τα ξέρει, γιατί δεν σηκώνει τα μανίκια να τα διορθώσει; Βεβαίως, δεν εγνώριζαν ότι ο κύριος Πάγκαλος δεν έχει μανίκια! Όπως το Τζέλλα Δέλτα δεν είχε φουγάρα! Για δεύτερη φορά οι «Γλυκές Ιστορίες» του κυρίου Παρλιάρου είναι το περιοδικό με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία. Ούτε γυναικεία, ούτε περιοδικά shopping το ανταγωνίζονται πια. Αναδημοσιεύουμε τα στοιχεία από το sport24: «Οι “Γλυκές Ιστορίες” και τον Μάρτιο στην κορυφή των πωλήσεων, αυτήν τη φορά με 66 χιλ. τεμάχια. Ακολούθησαν, “Mirror” με 57, “Lucky” με 48, “Cosmopolitan” με 46, “Marie Claire” με 42, “Shape” με 35, “Madame Figaro” και “Elle” με 34, “Ερασιτέχνης Κηπουρός” (!) με 32 χιλ.» Τη συγχώνευση των δυο πρακτορείων διανομής εφημερίδων σκέφτονται ο κύριος Μπόμπολας και ο κύριος Ψυχάρης, αφού σε λίγο θα μοιράζουν μαζί με τα φύλλα κόλλυβα. Η σκέψη είναι ευφυής και απορεί κανείς πώς κατάφεραν να την κάνουν - δεδομένης της ευωχίας των ημερών Μετά από έναν χειμώνα που είδε τις δυνάμεις του να συρρικνώνονται σοβαρά, το «Θέμα» κατάφερε να γευτεί το γλυκό πιοτό της πρωτιάς, με περίπου 120.000 φύλλα. Ακολουθούν «Βήμα» και «Καθημερινή» με 107.000 φύλλα, «Real Νews» με 87.000, «Ελευθεροτυπία» με 84.000, « Έθνος» με 80.000 και «Ελεύθερος Τύπος» με 36.000 Και κάτι διασκεδαστικό: μήνυση εναντίον του γερμανικού περιοδικού «Focus» κατετέθη από ομάδα Ελλήνων δικηγόρων για σειρά άρθρων του, όπου ο υπερήφανος λαός μας χαρακτηρίστηκε «άσωτος λαός καλλιτεχνών» και «εκφυλισμένο γένος», που καμία σχέση δεν έχει με τους αρχαίους Έλληνες. Για να υπογραμμίσουν την υποστηρικτική τους γραμμή, οι μάρτυρές μας θα εμφανιστούν στο Πρωτοδικείο της Αθήνας με χλαμύδες και σανδάλια του Μελισσινού. Οι γυναίκες θα έρθουν πάνω σε άλογα, με τόξα στη φαρέτρα και κομμένο το ένα στήθος τους. Ο πιο ωραίος από τους εφήβους μας, με μόλις να διακρίνεται το χνούδι στους μηρούς, θα εμφανισθεί ολόγυμνος για να προσομοιάσει στο περικαλλές άγαλμα του Καρούζου και θα καταθέσει ότι έχει εγκαταστήσει μόνο ελληνικά fonts στο κομπιούτερ του. Η δίκη αναμένεται με τεράστια αγωνία, διότι από την έκβασή της εξαρτάται η μοίρα της Ντόλυ Πάρτον και του μικρού της πόνυ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM