Ζευγάρι πέρασε ένα μήνα στη φυλακή για δύο κιλά σαπούνι

Ζευγάρι πέρασε ένα μήνα στη φυλακή για δύο κιλά σαπούνι Facebook Twitter
3

Μια είδηση από τις ΗΠΑ μας κάνει να αναρωτηθούμε πόσο εύκολο είναι να μπερδέψεις την κοκαΐνη με σαπούνι. Ένα νεαρό ζευγάρι πέρασε ένα μήνα σε φυλακή της Πενσυλβάνια επειδή είχε στο αυτοκίνητό τους δύο κιλά σαπούνι, τα οποία η αστυνομία πέρασε για... κοκαΐνη.

Ένας αστυνομικός σταμάτησε την Annadel Cruz 26 χρονών και τον Alexander Bernstein 30 χρονών, επειδή πήγαιναν 10 χιλιόμετρα πιο γρήγορα από το όριο ταχύτητας. Όταν ο αστυνομικός μύρισε μαριχουάνα (το ζευγάρι δεν αρνήθηκε ότι είχε καπνίσει πριν ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Φλώριδα) προχώρησε σε πλήρη έρευνα του αυτοκινήτου και ανακάλυψε τα δύο κιλά, σπιτικό σαπούνι. Η οδηγός εξήγησε ότι πρόκειται για σαπούνι, αλλά ο αστυνομικός δεν πείστηκε και ο επιτόπιος έλεγχος του έβγαλε ένδειξη για κοκαΐνη.

Ο Bernsteien, που είναι πατέρας ενός παιδιού 17 μηνών, κατάφερε να βγει από τη φυλακή με εγγύηση ένα μήνα μετά το περιστατικό, όπως γράφει το newser.com.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM