Τζορτζ Κλούνεϊ: Ανοιχτή επιστολή στα ΜΜΕ για να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών του

Τζορτζ Κλούνεϊ: Ανοιχτή επιστολή στα ΜΜΕ για να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών του Facebook Twitter
AP
0

Έκκληση στα Μέσα Mαζικής Ενημέρωσης απηύθυνε ο Τζορτζ Κλούνεϊ προκειμένου να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών του.

Ο Κλούνεϊ δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή προς την «Daily Mail και άλλα έντυπα», ζητώντας συγκράτηση στις φωτογραφίες και άλλες αναφορές στους απογόνους του.

«Έχοντας δει μόλις φωτογραφίες του 1 έτους μωρού της Billie Lourd στη δημοσίευσή σας και το γεγονός ότι στη συνέχεια κατεβάσατε αυτές τις φωτογραφίες, θα σας ζητούσαμε να αποφύγετε να τοποθετείτε τα πρόσωπα των παιδιών μας σε δημοσιεύσεις σας» αναφέρει σε επιστολή του.

«Είμαι δημόσιο πρόσωπο και δέχομαι τις πολλές φορές παρεμβατικές φωτογραφίες ως μέρος του τιμήματος που πρέπει να πληρώσω για να κάνω τη δουλειά μου. 

»Τα παιδιά μας δεν έχουν αναλάβει τέτοια δέσμευση. Η φύση της δουλειάς της συζύγου μου την κάνει να αντιμετωπίζει και να δικάζει τρομοκρατικές ομάδες και παίρνουμε όσες προφυλάξεις μπορούμε για να κρατήσουμε την οικογένειά μας ασφαλή.

»Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας εάν κάποια δημοσίευση βάλει τα πρόσωπά τους στο εξώφυλλό της. Δεν έχουμε πουλήσει ποτέ καμία φωτογραφία των παιδιών μας, δεν είμαστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν δημοσιεύουμε ποτέ φωτογραφίες γιατί κάτι τέτοιο θα έθετε τη ζωή τους σε κίνδυνο.

»Όχι σε παρανοϊκό κίνδυνο, αλλά σε ό,τι αφορά ζητήματα πραγματικού κόσμου, με πραγματικές συνέπειες. Ελπίζουμε ότι θα συμφωνήσετε ότι η ανάγκη της πώλησης διαφημίσεων, δεν είναι μεγαλύτερη από την ανάγκη να αποτραπεί η στόχευση αθώων παιδιών. Σας ευχαριστώ, Τζορτζ Κλούνεϊ».


Δεν είναι η πρώτη φορά που διασημότητες ζητούν την προστασία της ιδιωτικής ζωής των παιδιών τους. Η πιο γνωστή κίνηση είναι του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος είχε καταφύγει σε περίτεχνα καλύμματα προσώπου για τα παιδιά του όταν ήταν μικρά.

Πολλές διασημότητες δεν μοιράζονται φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media, ενώ άλλοι θολώνουν ή κρύβουν την εικόνα τους.

Με πληροφορίες του Deadline

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ