Τροχαίο στη Βουλγαρία: «Ο κόσμος ούρλιαζε, πηδούσαν από τα παράθυρα του λεωφορείου», λένε επιβάτες

Βουλγαρία: «Ο κόσμος ούρλιαζε - Ένας πανικός» - Οι μαρτυρίες των επιβατών του λεωφορείου Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Τον πανικό που επικράτησε μετά το τροχαίο στη Βουλγαρία περιέγραψαν Έλληνες επιβάτες του λεωφορείου, το οποίο συγκρούστηκε με τουρκική νταλίκα. Στο τροχαίο τραυματίστηκαν εννέα επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου.

«Ξαφνικά ακούω ένα ''γκουπ'' και θραύσματα έπεφταν όλα πάνω στα μάτια μου. Και με γρήγορα αντανακλαστικά γυρίζω πίσω και προσπαθώντας με το ένα χέρι μου, κράταγα τα παιδιά. Ο κόσμος να ουρλιάζει, ένας πανικός», περιέγραψε η Βιβή Σώρρα, μία από τους επιβάτες του λεωφορείου.

Συμπλήρωσε πως «για καλή μας τύχη, είχε μια κλίση ο δρόμος και μπήκαμε δεξιά σε μια αλάνα, που από κάτω ήταν ποτάμι». Πρόσθεσε: «Άλλοι να πηδάνε από τα παράθυρα. Η συνοδός που καθόταν μπροστά μου χτύπησε σοβαρά. Είχε αίματα η γυναίκα στο κεφάλι. Ήταν σε αφασία».

Ανάμεσα στους Έλληνες εκδρομείς του λεωφορείου ήταν και ένας γιατρός, ο Παναγιώτης Γράψας, ο οποίος προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

«Η αρχηγός του γκρουπ η οποία καθόταν μπροστά και επειδή ήταν σφοδρό το χτύπημα, είχε ένα θλαστικό τραύμα, μεγάλο στο κεφάλι και δεν ξέρω τώρα, αν έχει κάτι εσωτερικό. Είναι άλλη μια κυρία που χτύπησε στο μάτι. Κάποιοι άλλοι που είχαν μικροτραυματισμούς, κάποια θλαστικά τραύματα, λίγο τα πόδια τους, είναι πιο ήπια», είπε ο Παναγιώτης Γράψας μιλώντας στο STAR.

Τραυματίστηκαν εννέα επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου

Εξαιτίας του τροχαίου ατυχήματος τραυματίστηκαν εννέα επιβάτες και ο Ρουμάνος οδηγός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι επτά Έλληνες πήραν εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία τους, μία όμως τραυματίας νοσηλεύεται χωρίς η ζωή της να διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με τη βουλγαρική τηλεόραση, το τουριστικό λεωφορείο, που κατευθυνόταν προς την Μπιάλα, σε μία στροφή ανάμεσα σε Βόλοβο και Μπόροβο στη Βουλγαρία συγκρούστηκε με μία νταλίκα. Στο λεωφορείο επέβαιναν 50 Έλληνες.

Να σημειωθεί πως αυτό ήταν το δεύτερο τροχαίο ατύχημα για τους εκδρομείς, καθώς μία ημέρα νωρίτερα, το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ενεπλάκη σε τροχαίο στη Ρουμανία. Συγκεκριμένα, το πρώτο λεωφορείο, με Έλληνα οδηγό, τράκαρε σε προπορευόμενο όχημα στη Ρουμανία, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Συνέχισαν με Ρουμάνο οδηγό και μπήκαν στη Βουλγαρία, όπου έγινε το δεύτερο ατύχημα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Διεθνή / «Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Η διαμάχη για τη Γροιλανδία ωθεί τις ευρωπαϊκές χώρες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δείξουν ότι μπορούν να υπερασπιστούν μόνες τους τα συμφέροντά τους, στον απόηχο των απειλών του Αμερικανού προέδρου
THE LIFO TEAM
Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Διεθνή / Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Το ποσό αυτό ξεχωρίζει σε σχέση με την οικονομική υποστήριξη που φέρεται να λαμβάνει ο Μπρούκλιν από τους γονείς του, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να τον ενθαρρύνουν να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να κουβαλάει όπλο» - Οι νέες δηλώσεις για τη δολοφονία του Αλεξ Πρέτι

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να κουβαλάει όπλο» - Οι νέες δηλώσεις για τη δολοφονία του Αλεξ Πρέτι

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τα δύο περιστατικά «τρομερά», αναφερόμενος τόσο στη δολοφονία της Ρενέ Γκουντ νωρίτερα μέσα στον μήνα, όσο και στου Αλεξ Πρέτι
THE LIFO TEAM