Τροχαίο με δονητές στην Οκλαχόμα, σκόρπισε λιπαντικό στο οδόστρωμα

Τροχαίο με δονητές στην Οκλαχόμα, σκόρπισε λιπαντικό στο οδόστρωμα Facebook Twitter
0

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα προκάλεσε ένα ασυνήθιστο τροχαίο σε οδική αρτηρία της Οκλαχόμα, την περασμένη εβδομάδα, όταν ένα ημιφορτηγό που μετέφερε δονητές και λιπαντικό ανατράπηκε στο οδόστρωμα. 

Το κανάλι KWTV μετέδωσε βίντεο και εικόνες από το ατύχημα τις 14ης Σεπτεμβρίου με το κατεστραμμένο όχημα και γύρω του σκορπισμένα σεξουαλικά παιχνίδια, σωληνάρια με λιπαντικό και αξεσουάρ, πάνω στην άσφαλτο του αυτοκινητοδρόμου I-40 στο Mustang Road.

Από το ατύχημα κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. 

Κάποιοι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί μετέφεραν κάπως αμήχανα τις πληροφορίες για το περιεχόμενο των κουτιών ενώ οι κάμερες ζούμαραν στο εμπόρευμα. 

Το ατύχημα οδήγησε στο κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου για αρκετές ώρες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοτικές εκλογές στην Τουρκία: «Κωνσταντινούπολη, ο σεβντάς μας», το νέο σποτ του υποψηφίου Μουράτ Κουρούμ

Διεθνή / Δημοτικές εκλογές στην Τουρκία: «Κωνσταντινούπολη, ο σεβντάς μας», το νέο σποτ του υποψηφίου Μουράτ Κουρούμ

Ο έμπιστος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις δημοτικές εκλογές άρχισε να χρησιμοποιεί το σύνθημα «Θα έρθει ο Απρίλιος και τα πρόσωπα θα χαμογελάσουν»
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Το Μπάκιγχαμ αναβαθμίζει την «εξαφανισμένη» Κέιτ Μίντλετον: Θα απονέμει τιμητικές διακρίσεις εκ μέρους του βασιλιά

Διεθνή / Το Μπάκιγχαμ αναβαθμίζει την «εξαφανισμένη» Κέιτ Μίντλετον: Θα απονέμει τιμητικές διακρίσεις εκ μέρους του βασιλιά

Το βασιλικό πρωτόκολλο επιτρέπει μόνο στους εκ γενετής γαλαζοαίματους να απονέμουν τιμητικές διακρίσεις - Η αλλαγή που μελετά το παλάτι για τις εξ αγχιστείας γαλαζοαίματες, Κέιτ Μίντλετον και βασίλισσα Καμίλα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ