Τραυματίστηκε σοβαρά καθώς «προσπάθησε να ουρήσει ανάμεσα στα βαγόνια» κινούμενου τρένου

Τραυματίστηκε σοβαρά καθώς «προσπάθησε να ουρήσει ανάμεσα στα βαγόνια» κινούμενου τρένου Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
0

Επιβάτης τρένου στο Λονδίνο τραυματίστηκε στο κεφάλι καθώς επιχειρούσε να ουρήσει μεταξύ δύο βαγονιών, ενώ αυτό κινούνταν.

Ο επιβάτης «τραυματίστηκε σοβαρά», σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Transport for London (TfL), που παρείχε αναλυτικά στοιχεία για τα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα σε σταθμούς και τρένα μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου. 

Σε αυτό το διάστημα κατεγράφησαν οκτώ περιπτώσεις πτώσεων από ανελκυστήρες και άλλες τόσες από σκάλες, με τη μία να έχει ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία γυναίκα. Μια άλλη, με προβλήματα όρασης, έπεσε από την αποβάθρα στις γραμμές και υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς. 

Συνολικά κατεγράφησαν 43 σοβαροί τραυματισμοί επιβατών κατά μήκος του σιδηροδρομικού δικτύου, ενώ ήταν 263 οι εργαζόμενοι του TfL που έπεσαν θύματα ατυχημάτων. 

Δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις συλλήψεων ατόμων που επιτέθηκαν στους εργαζόμενους. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση άνδρα, ο οποίος καταδικάστηκε γιατί έφυσε υπάλληλο. 

Στην έκθεσή του το TfL επισημαίνει πως επιχειρεί να «βελτιώσει την ασφάλεια του δικτύου του» και δίνει ιδιαίτερη σημασία στα περιστατικά πτώσεων λόγω ολισθηρότητας σε σημεία των σταθμών.  

«Πρώτα απ' όλα, θα επικεντρωθούμε στη βελτίωση όσων μπορούμε να ελέγξουμε» επισημαίνει, παραδέχεται, ωστόσο, πως υπάρχουν παράγοντες που ξεφεύγουν του ελέγχου και η περίπτωση του άνδρα που τραυματίστηκε καθώς ουρούσε είναι χαρακτηριστική. 

Με πληροφορίες από Evening Standard

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Γιατί ο Μπάλντουιν κατηγορείται για ανθρωποκτονία 18 μήνες μετά;

Explainer / Explainer: Γιατί ο Μπάλντουιν κατηγορείται για ανθρωποκτονία 18 μήνες μετά;

Αυτό που συνέβη τον Οκτώβριο του ’21 με τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς από αληθινά πυρά, θεωρείται από πολλούς κάτι που έτσι κι αλλιώς θα συνέβαινε. Το θέμα είναι «γιατί» -όπως αποκαλύπτεται από mail παραίτησης μέλους του συνεργείου- και πόση ευθύνη έχουν γι’ αυτό οι πλατφόρμες streaming.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ