Τραμπ: «Ο ναρκωμένος πρίγκιπας θέλει να μας ελέγξει»

Τραμπ: «Ο ναρκωμένος πρίγκιπας θέλει να μας ελέγξει» Facebook Twitter
0

Με τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας κοντράρεται τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ, λόγω ενός σχολίου που έκανε ο Alwaleed bin Talal, σχετικά με τις δηλώσεις του υποψηφίου για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών για τους μουσουλμάνους.

Ο πρίγκιπας σχολίασε ότι ο αμφιλεγόμενος υποψήφιος είναι ντροπή για τη χώρα του. «Είσαι ντροπή, όχι μόνο για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, αλλά και για όλη την Αμερική. Αποσύρσου από τις εκλογές, ποτέ δεν θα τις κερδίσεις," έγραψε ο Alwaleed στο λογαριασμό του στο Twitter, όπου τον ακολουθούν περισσότεροι από 4 εκατομμύρια άνθρωποι.

 Η απάντηση του Τραμπ ήρθε επίσης μέσω του Twitter. " Ο ναρκωμένος (dopey) πρίγκιπας θέλει να ελέγχει τους πολιτικούς των ΗΠΑ με τα λεφτά του μπαμπά. Δεν θα μπορεί να το κάνει, αν εκλεγώ", έγραψε.

Μεταξύ των δύο υπάρχει πάντως μια παλιά ιστορία η οποία τους συνδέει και τους χωρίζει. Oταν στη δεκαετία του '90 ο Ταμπ αντιμετώπιζε ταμειακά προβλήματα στις επιχειρήσεις του, ο πρίγκιπας ήταν εκείνος που αγόρασε το γιότ Trump Princess, μετά την παραχώρηση του στους πιστωτές, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, πήρε και ένα μερίδιο  του ξενοδοχείου Plaza, που ήταν ένα από τα επιχειρηματικά ατού του Τραμπ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ πρότεινε να απαγορευτεί η είσοδος των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο αλλά και μέσα στο ίδιο του το κόμμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραζιλία: Η απειλή Τραμπ για δασμούς 50% σε πορτοκάλια, καφέ και βοδινό φέρνει αναταραχή στους αγρότες

Διεθνή / Βραζιλία: Η απειλή Τραμπ για δασμούς 50% σε πορτοκάλια, καφέ και βοδινό φέρνει αναταραχή στους αγρότες

Η προειδοποίηση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για επιβολή δασμού 50% στα βασικά βραζιλιάνικα αγροτικά προϊόντα προκαλεί ανησυχία για την επίδραση στις εξαγωγές πορτοκαλιού, καφέ και βοδινού κρέατος, με φόβους για αύξηση τιμών στους Αμερικανούς καταναλωτές
LIFO NEWSROOM
Ρώσοι στρατιώτες ληστεύονται και εξαπατώνται επιστρέφοντας από το μέτωπο στην Ουκρανία

Διεθνή / Ρώσοι στρατιώτες ληστεύονται και εξαπατώνται επιστρέφοντας από το μέτωπο στην Ουκρανία

Παρά τις υποσχέσεις του Πούτιν για ήρωες στρατιώτες, δεκάδες Ρώσοι που πολέμησαν στην Ουκρανία πέφτουν θύματα ληστειών και απάτης από κρατικούς υπαλλήλους και αστυνομικούς, με σημαντικά ποσά μισθών και αποζημιώσεων να χάνονται
LIFO NEWSROOM