Τραμπ από το γκολφ κλαμπ: Εργάζομαι σκληρά - Αυτές δεν είναι διακοπές

Τραμπ από το γκολφ κλαμπ: Εργάζομαι σκληρά - Αυτές δεν είναι διακοπές Facebook Twitter
0

Από το πολυτελές γκολφ κλαμπ του στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου βρίσκεται εδώ και 3 ημέρες, ενώ αναμένεται να παραμείνει δύο εβδομάδες, ο Ντόναλντ Τραμπ επιχειρεί να στείλει στους αμερικανούς πολίτες το μήνυμα ότι εργάζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς.


«Εργάζομαι σκληρά από το Νιου Τζέρσεϊ κι ενώ συνεχίζονται στον Λευκό Οίκο οι εργασίες ανακαίνισης που είχαν προγραμματιστεί εδώ και καιρό» ήταν ένα από τα διάφορα μηνύματα που ανήρτησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που επίσης γνωστοποίησε ότι θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα για μια σειρά συναντήσεων.


Είχε προηγηθεί και ένα άλλο μήνυμα, στο ίδιο κλίμα, που είχε αναρτήσει το Σάββατο: «Αυτές δεν είναι διακοπές. Όλο συναντήσεις και τηλεφωνήματα!» έγραψε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, κατηγόρησε επανειλημμένα τον προκάτοχό του Μπαράκ Ομπάμα ότι περνούσε πάρα πολύ χρόνο στο γήπεδο του γκολφ.


Ο Λευκός Οίκος από την πλευρά του αρνείται συστηματικά να επιβεβαιώσει εάν ο πρόεδρος απολαμβάνει το γκολφ κατά τη διάρκεια της διαμονής του στα ξενοδοχεία του και έτσι είναι δύσκολο να σχηματίσει κανείς μια σαφή εικόνα σχετικά με το πώς απασχολείται μακριά από την Ουάσινγκτον.

Το μόνο βέβαιο: συνεχίζει να παρακολουθεί αδιαλείπτως τηλεόραση, όπως ακριβώς καταμαρτυρούν οι σφοδρές επιθέσεις που εξαπέλυσε νωρίτερα το πρωί εναντίον του γερουσιαστή του Δημοκρατικού Κόμματος Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την έρευνα σχετικά με τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές σήμερα το πρωί στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.


«Κανείς στην αμερικανική ιστορία δεν έχει πει τόσα πολλά ψέματα όσα ο γερουσιαστής Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ» υπογράμμισε ο Τραμπ, αναφερόμενος στη στάση του κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ.


Κατά τη συνήθη τακτική του, να καταφέρεται εναντίον των αμερικανικών ΜΜΕ -η εφημερίδα New York Times δέχεται το μεγαλύτερο μέρος των πυρών του- ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βλέπει τη δημοτικότητά του να κατακρημνίζεται, διαβεβαίωσε ότι η κομματική του βάση «είναι η ευρύτερη και μεγαλύτερη όσο ποτέ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ο Πέδρο Σάντσεθ καλεί την ΕΕ να διακόψει τη Συμφωνία Σύνδεσης με το Ισραήλ εντός 48 ωρών

Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος, την Κυριακή, ο Ισπανός πρωθυπουργός και η υποψήφια των Σοσιαλιστών, Μαρία Χεσούς Μοντέρο επιβεβαίωσαν ότι θα ζητήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση να τερματίσει τη Συμφωνία Σύνδεσης με το Ισραήλ
THE LIFO TEAM
Η Κέιτλιν Τζένερ λέει ότι ζήτησε βοήθεια από τον Τραμπ για το διαβατήριό της χωρίς αποτέλεσμα

Διεθνή / Η Κέιτλιν Τζένερ λέει ότι ζήτησε βοήθεια από τον Τραμπ για το διαβατήριό της χωρίς αποτέλεσμα

Η Κέιτλιν Τζένερ αποκάλυψε ότι το ανανεωμένο αμερικανικό διαβατήριό της εκδόθηκε με ανδρική ένδειξη φύλου, παρότι τα έγγραφά της είχαν αλλάξει εδώ και χρόνια, και ότι ζήτησε βοήθεια από τον Ντόναλντ Τραμπ χωρίς να πάρει απάντηση. Η υπόθεση φωτίζει πώς η νέα πολιτική των ΗΠΑ για τα διαβατήρια αγγίζει ακόμη και τρανς πρόσωπα που τον έχουν στηρίξει.
THE LIFO TEAM
Καναδός γκέι πρωταγωνιστής ταινιών ενηλίκων λέει ότι του επέβαλαν 10ετή απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Ειδήσεις / Γκέι πρωταγωνιστής ταινιών ενηλίκων λέει ότι του επέβαλαν 10ετή απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Ο Καναδός πορνοστάρ υποστηρίζει ότι κρατήθηκε επί ώρες από αμερικανούς τελωνειακούς στο αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο και στη συνέχεια αποκλείστηκε από τις ΗΠΑ για μία δεκαετία
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Ρίσκο και ευκαιρία: Οι δύο εκεχειρίες που μπορεί να ενισχύσουν τις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν

Οι διπλωματικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει και φαίνεται να αποκτούν δυναμική, όμως τα βαθιά γεωπολιτικά ζητήματα που χωρίζουν τις εμπλεκόμενες πλευρές καθιστούν το αποτέλεσμα αβέβαιο
THE LIFO TEAM