Τραμπ από το γκολφ κλαμπ: Εργάζομαι σκληρά - Αυτές δεν είναι διακοπές

Τραμπ από το γκολφ κλαμπ: Εργάζομαι σκληρά - Αυτές δεν είναι διακοπές Facebook Twitter
0

Από το πολυτελές γκολφ κλαμπ του στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου βρίσκεται εδώ και 3 ημέρες, ενώ αναμένεται να παραμείνει δύο εβδομάδες, ο Ντόναλντ Τραμπ επιχειρεί να στείλει στους αμερικανούς πολίτες το μήνυμα ότι εργάζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς.


«Εργάζομαι σκληρά από το Νιου Τζέρσεϊ κι ενώ συνεχίζονται στον Λευκό Οίκο οι εργασίες ανακαίνισης που είχαν προγραμματιστεί εδώ και καιρό» ήταν ένα από τα διάφορα μηνύματα που ανήρτησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που επίσης γνωστοποίησε ότι θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα για μια σειρά συναντήσεων.


Είχε προηγηθεί και ένα άλλο μήνυμα, στο ίδιο κλίμα, που είχε αναρτήσει το Σάββατο: «Αυτές δεν είναι διακοπές. Όλο συναντήσεις και τηλεφωνήματα!» έγραψε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, κατηγόρησε επανειλημμένα τον προκάτοχό του Μπαράκ Ομπάμα ότι περνούσε πάρα πολύ χρόνο στο γήπεδο του γκολφ.


Ο Λευκός Οίκος από την πλευρά του αρνείται συστηματικά να επιβεβαιώσει εάν ο πρόεδρος απολαμβάνει το γκολφ κατά τη διάρκεια της διαμονής του στα ξενοδοχεία του και έτσι είναι δύσκολο να σχηματίσει κανείς μια σαφή εικόνα σχετικά με το πώς απασχολείται μακριά από την Ουάσινγκτον.

Το μόνο βέβαιο: συνεχίζει να παρακολουθεί αδιαλείπτως τηλεόραση, όπως ακριβώς καταμαρτυρούν οι σφοδρές επιθέσεις που εξαπέλυσε νωρίτερα το πρωί εναντίον του γερουσιαστή του Δημοκρατικού Κόμματος Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την έρευνα σχετικά με τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές σήμερα το πρωί στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.


«Κανείς στην αμερικανική ιστορία δεν έχει πει τόσα πολλά ψέματα όσα ο γερουσιαστής Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ» υπογράμμισε ο Τραμπ, αναφερόμενος στη στάση του κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ.


Κατά τη συνήθη τακτική του, να καταφέρεται εναντίον των αμερικανικών ΜΜΕ -η εφημερίδα New York Times δέχεται το μεγαλύτερο μέρος των πυρών του- ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βλέπει τη δημοτικότητά του να κατακρημνίζεται, διαβεβαίωσε ότι η κομματική του βάση «είναι η ευρύτερη και μεγαλύτερη όσο ποτέ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Απετράπη τρομοκρατική ενέργεια στο Μάντσεστερ: Υποστηρικτές του ISIS σχεδίαζαν επίθεση κατά εβραϊκών στόχων

Εάν το σχέδιο στο Μάντσεστερ είχε υλοποιηθεί, θα μπορούσε να εξελιχθεί στη «φονικότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου» σύμφωνα με τις αρχές
THE LIFO TEAM
Οι ΗΠΑ σκέφτονται να πραγματοποιήσουν διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Διεθνή / Οι ΗΠΑ σκέφτονται να πραγματοποιήσουν διάσκεψη με θέμα την ανοικοδόμηση της Γάζας

Η διάσκεψη θα αποτελούσε μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας να συνεχίσει να προχωρά το ειρηνευτικό σχέδιο 20 σημείων του Τραμπ, το οποίο παρουσιάστηκε κατά την υπογραφή της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός
THE LIFO TEAM
Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν σε ιδιωτικό τζετ μαζί με μια 20χρονη, σύμφωνα με νέα αρχεία

Διεθνή / Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν και μια 20χρονη σε ιδιωτικό τζετ, σύμφωνα με νέα αρχεία

Μεταξύ των αρχείων περιλαμβάνεται και μια επιστολή που φαίνεται να έχει σταλεί από τον Έπσταϊν προς τον Λάρι Νάσαρ, τον γιατρό της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων νεαρών αθλητριών
THE LIFO TEAM