Τραμπ από το γκολφ κλαμπ: Εργάζομαι σκληρά - Αυτές δεν είναι διακοπές

Τραμπ από το γκολφ κλαμπ: Εργάζομαι σκληρά - Αυτές δεν είναι διακοπές Facebook Twitter
0

Από το πολυτελές γκολφ κλαμπ του στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου βρίσκεται εδώ και 3 ημέρες, ενώ αναμένεται να παραμείνει δύο εβδομάδες, ο Ντόναλντ Τραμπ επιχειρεί να στείλει στους αμερικανούς πολίτες το μήνυμα ότι εργάζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς.


«Εργάζομαι σκληρά από το Νιου Τζέρσεϊ κι ενώ συνεχίζονται στον Λευκό Οίκο οι εργασίες ανακαίνισης που είχαν προγραμματιστεί εδώ και καιρό» ήταν ένα από τα διάφορα μηνύματα που ανήρτησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που επίσης γνωστοποίησε ότι θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα για μια σειρά συναντήσεων.


Είχε προηγηθεί και ένα άλλο μήνυμα, στο ίδιο κλίμα, που είχε αναρτήσει το Σάββατο: «Αυτές δεν είναι διακοπές. Όλο συναντήσεις και τηλεφωνήματα!» έγραψε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, κατηγόρησε επανειλημμένα τον προκάτοχό του Μπαράκ Ομπάμα ότι περνούσε πάρα πολύ χρόνο στο γήπεδο του γκολφ.


Ο Λευκός Οίκος από την πλευρά του αρνείται συστηματικά να επιβεβαιώσει εάν ο πρόεδρος απολαμβάνει το γκολφ κατά τη διάρκεια της διαμονής του στα ξενοδοχεία του και έτσι είναι δύσκολο να σχηματίσει κανείς μια σαφή εικόνα σχετικά με το πώς απασχολείται μακριά από την Ουάσινγκτον.

Το μόνο βέβαιο: συνεχίζει να παρακολουθεί αδιαλείπτως τηλεόραση, όπως ακριβώς καταμαρτυρούν οι σφοδρές επιθέσεις που εξαπέλυσε νωρίτερα το πρωί εναντίον του γερουσιαστή του Δημοκρατικού Κόμματος Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την έρευνα σχετικά με τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές σήμερα το πρωί στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.


«Κανείς στην αμερικανική ιστορία δεν έχει πει τόσα πολλά ψέματα όσα ο γερουσιαστής Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ» υπογράμμισε ο Τραμπ, αναφερόμενος στη στάση του κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ.


Κατά τη συνήθη τακτική του, να καταφέρεται εναντίον των αμερικανικών ΜΜΕ -η εφημερίδα New York Times δέχεται το μεγαλύτερο μέρος των πυρών του- ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βλέπει τη δημοτικότητά του να κατακρημνίζεται, διαβεβαίωσε ότι η κομματική του βάση «είναι η ευρύτερη και μεγαλύτερη όσο ποτέ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΞΙΚΟ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΣΕΙΝΜΠΑΟΥΜ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Διεθνή / Μεξικό: Η πρόεδρος ζητά εξηγήσεις για τον θάνατο Αμερικανών αξιωματούχων σε επιχείρηση κατά των ναρκωτικών

«Δεν επρόκειτο για επιχείρηση που γνώριζε το συμβούλιο ασφάλειας», ανέφερε η Κλαούντια Σέινμπαουμ, λέγοντας ότι τι θα ζητήσει πλήρη ενημέρωση για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τέσσερις αξιωματούχοι
THE LIFO TEAM
D4VD CELESTE HERNANDEZ RIVAS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΠΑ

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο τραγουδιστής D4vd κατηγορείται για τη δολοφονία 14χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Tesla του

Κατά την εισαγγελία, ο κατηγορούμενος φέρεται να σκότωσε την ανήλικη για να αποτρέψει την αποκάλυψη της σχέσης τους, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα του
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Περίπου 250.000 άνθρωποι ενδέχεται να χάσουν τη δουλειά τους έως τα μέσα του 2027

Δύο εκθέσεις από κορυφαίες λογιστικές εταιρείες υπογραμμίζουν το μέγεθος της οικονομικής απειλής, καθώς ο πόλεμος με το Ιράν κλονίζει την επιχειρηματική εμπιστοσύνη
THE LIFO TEAM