Τραγική ειρωνεία: Κατέρρευσε μπαλκόνι σε πορεία στη μνήμη θυμάτων κατάρρευσης πολυκατοικιών

Τραγική ειρωνεία: Κατέρρευσε μπαλκόνι σε πορεία στη μνήμη θυμάτων κατάρρευσης πολυκατοικιών Facebook Twitter
0

Τμήμα ενός μπαλκονιού κατέρρευσε με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρά τρεις άνθρωποι σήμερα στη Μασσαλία, σε δρόμο που βρίσκεται στη διαδρομή της πορείας που πραγματοποιούν χιλιάδες κάτοικοι στη μνήμη των θυμάτων της κατάρρευσης δύο παλιών πολυκατοικιών στο κέντρο της πόλης.

Δύο άνθρωποι, μια γυναίκα 59 ετών και ένα αγόρι 7 ετών, έπεσαν από τον πρώτο όροφο εξαιτίας της κατάρρευσης αυτού του μπαλκονιού επιφάνειας περίπου 1 τετραγωνικού μέτρου, διευκρίνισαν οι πυροσβέστες και διαβεβαίωσαν πως η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμιά ανησυχία.

Μια 24χρονη γυναίκα τραυματίσθηκε επίσης ελαφρά καθώς μια πέτρα από το μπαλκόνι την χτύπησε στο πόδι.


Νωρίτερα ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Μασαλίας είχε ανακοινώσει πως οι διασώστες είναι βέβαιοι πως δεν υπάρχει κανένα άλλο θύμα κάτω από τα συντρίμμια των πολυκατοικιών που κατέρρευσαν τη Δευτέρα. Από τα συντρίμμια τους έχουν ανασυρθεί οκτώ πτώματα.

«Τελειώσαμε τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης», δήλωσε ο Σαρλ-Ανρί Γκαριέ πριν αναχωρήσει η πορεία στη μνήμη των θυμάτων της καταστροφής. «Ψάξαμε όλα τα συντρίμμια με τα χέρια, πέτρα την πέτρα». Βρέθηκα τα πτώματα 5 ανδρών και 3 γυναικών και έχουν όλα ταυτοποιηθεί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM