Τουρκία: Νεκρός ο γαμπρός σε γάμο από εορταστικούς πυροβολισμούς

Τουρκία: Νεκρός ο γαμπρός σε γάμο από εορταστικούς πυροβολισμούς Facebook Twitter
Συγγενής του γαμπρού σε τουρκικό γάμο φέρεται να πυροβόλησε για να γιορτάσει το γεγονός, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 23χρονο / Φωτ.: Unsplash
0

Νεκρός ανήμερα του γάμου του κατέληξε νεαρός άνδρας στην Τουρκία, όταν τραυματίστηκε από εορταστικούς πυροβολισμούς, που εθιμοτυπικά τηρούνται σε μεγάλο βαθμό, σε παραδοσιακά γλέντια.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu, κάποιος από τους καλεσμένους στον γάμο φέρεται να πυροβόλησε για να γιορτάσει το γεγονός, τραυματίζοντας τον 23χρονο γαμπρό, ο οποίος λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε την επομένη του γάμου του, σε ένα χωριό στην Κερασούντα, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, συγγενής του γαμπρού και ειδικότερα, μία θεία του, θεωρείται ύποπτη για τον μοιραίο πυροβολισμό, συνελήφθη, κατά τις ίδιες πηγές.

Κυρίως στις περιοχές που τηρούν τις παραδόσεις στις γιορτές με έθιμα όπως οι πυροβολισμοί, τα ατυχήματα ή τα δυστυχήματα από πυροβολισμούς είναι συχνό φαινόμενο στην Τουρκία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις τοπικού ιδρύματος, κυκλοφορούν περίπου 40 εκατομμύρια πυροβόλα όπλα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι παράνομα.

Ένα άτομο σκοτώθηκε κατά λάθος και άλλα δύο τραυματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα σε παρόμοιο συμβάν, σε έναν γάμο στη γειτονική επαρχία Τραπεζούντα, σύμφωνα με τις αρχές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM
Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM