Τουρκία: Καραμπόλα με 58 οχήματα λόγω της κακοκαιρίας

Τουρκία: «Καραμπόλα» με 58 οχήματα λόγω της κακοκαιρίας Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Πολλαπλό ατύχημα με καραμπόλα 58 οχημάτων προκάλεσε ένα φορτηγό με αφορμή και την κακοκαιρία στην Τουρκία.

Στην περιοχή Μπολού λόγω της κακοκαιρίας ένα φορτηγό εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να προκαλέσει «καραμπόλα» με 58 οχήματα, μεταξύ των οποίων επιβατικά λεωφορεία, φορτηγά, μικρά λεωφορεία και ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν 10 άτομα, τα οποία νοσηλεύονται. Στην περιοχή έσπευσαν κλιμάκια της αστυνομίας, της χωροφυλακής, μονάδες υγείας και βέβαια δυνάμεις της πυροσβεστικής. 

Το ατύχημα διέκοψε την κίνηση στον αυτοκινητόδρομο, ενώ την ίδια στιγμή έντονη ήταν και η χιονόπτωση. Συνέπεια ήταν να σχηματιστεί μεγάλη ουρά οχημάτων. 

Αναγκαστικά έγινε εκτροπή οχημάτων, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως στους εγκλωβισμένους οδηγούς η Υπηρεσία εκτάκτων αναγκών μοίρασε τρόφιμα καθώς στον μουσουλμανικό κόσμο διανύουν την περίοδο του Ραμαζανιού οπότε μπορούν να τρώνε μετά την δύση του ηλίου. 

Ο κεντρικός αυτοκινητόδρομος έκλεισε για περίπου 6 ώρες στην κατεύθυνση προς την Άγκυρα. 

Αρκετές περιοχής της χώρας πλήττονται από ακραία καιρικά φαινόμενα με βασικό στοιχείο τις έντονες χιονοπτώσεις. 

Με πληροφορίες από Anadolu

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM
«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM