No.1

Τώρα η Ρωσία διαψεύδει τις δηλώσεις της περί Άσαντ

Τώρα η Ρωσία διαψεύδει τις δηλώσεις της περί Άσαντ Facebook Twitter
Ο εκπρόσωπος τύπου του ρώσικου ΥΠΕΞ, Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς
0

Μόλις μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του ρώσου υφυπουργού εξωτερικών περί επικράτησης των σύρων ανταρτών στον εμφύλιο πόλεμο, το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας διέψευσε τους ισχυρισμούς του ρώσου αξιωματούχου, τονίζοντας ότι οι ισορροπίες δεν έχουν αλλάξει.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε σήμερα ότι ο υφυπουργός Μικαίλ Μπογκντάνοβ αναφερόταν μόνο στους ισχυρισμούς των ανταρτών και όχι στην επίσημη θέση της ρωσικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το Associated Press, οι δηλώσεις αυτές είχαν δημοσιευτεί από τα κρατικά πρακτορεία ειδήσεων  RIA Novosti και ITAR-Tass.

Για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση Πούτιν παίζει με τη νοημοσύνη μας.

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM
Μελέτη UCLA: Η κυβέρνηση Τραμπ αφαίρεσε LGBTQ+ ερωτήσεις από 360 ομοσπονδιακές έρευνες

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ αφαίρεσε ερωτήσεις περί σεξουαλικού προσανατολισμού από 360 ομοσπονδιακές έρευνες

Μελέτη του UCLA Williams Institute συνδέει τις αλλαγές με το εκτελεστικό διάταγμα του 2025 για τον ορισμό του φύλου σε ομοσπονδιακό επίπεδο και προειδοποιεί ότι η απουσία δεδομένων SOGI ενδέχεται να επηρεάσει την καταγραφή ανισοτήτων και τη χάραξη πολιτικών για LGBTQ+ κοινότητες.
THE LIFO TEAM