Θετικός στον κορωνοϊό ο Άλμπερτ Μπουρλά - Ακολουθεί αγωγή με Paxlovid

Θετικός στον κορωνοϊό ο Άλμπερτ Μπουρλά - Ακολουθεί αγωγή με Paxlovid Facebook Twitter
Φωτ.: EPA.
0

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο επικεφαλής της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά όπως κοινοποίησε με σχετική ανάρτησή του στο Twitter.

Παράλληλα, ανέφερε ότι έχει κάνει τέσσερις δόσεις του εμβολίου της Pfizer και ακολουθεί αγωγή με το αντιικό χάπι Paxlovid.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βγήκα θετικός στην Covid-19. Είμαι ευγνώμων που έλαβα τέσσερις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech και νιώθω καλά ενώ αντιμετωπίζω πολύ ήπια συμπτώματα. Απομονώνομαι και έχω ξεκινήσει μια θεραπεία με Paxlovid», γράφει χαρακτηριστικά.

«Έχουμε φτάσει τόσο μακριά στις προσπάθειές μας να καταπολεμήσουμε αυτήν την ασθένεια που είμαι βέβαιος ότι θα έχω μια γρήγορη ανάρρωση. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για τις ακούραστες προσπάθειες των συναδέλφων μου στην Pfizer που εργάστηκαν για να καταστήσουν διαθέσιμα εμβόλια και θεραπείες για εμένα και τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Αναφερόμενος στο αντιικό χάπι Paxlovid, ο Mπουρλά επεσήμανε ότι «το Paxlovid δεν είναι εγκεκριμένο, αλλά έχει εγκριθεί για επείγουσα χρήση από τον FDA για τη θεραπεία ήπιας έως μέτριας Covid-19 σε ασθενείς υψηλού κινδύνου 12+, βάρους τουλάχιστον 40 κιλών, με θετικό διαγνωστικό τεστ ιού SARS-CoV-2».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Διεθνή / Γκράφιτι, εμπρησμοί και νεκροί: Οι αντισημιτικές επιθέσεις στην Αυστραλία πριν από εκείνες σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη

Οι επιθέσεις αυτές παρατηρούνται ιδιαιτέρως από την έναρξη του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα τον Οκτώβριο του 2023, μετά την επίθεση της Χαμάς
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Διεθνή / Ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο: «Εξουδετερώθηκε στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης», λέει το Ισραήλ

Πρόκειται για τον Χουσέιν Μαχμούντ Μαρσάντ αλ-Τζαουάρι, τον οποίο το Ισραήλ εμφανίζει ως βασικό παράγοντα της «Μονάδας 840» της ιρανικής Δύναμης Κουντς
THE LIFO TEAM