Τέλος και για την Foot Locker ο Κάνιε Γουέστ -Σταματά να πουλά Yeezy, τα βγάζει από τα ράφια

Ο Κάνιε Γουέστ με βελούδινη κουκούλα Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Τα αντισημιτικά σχόλια του Κάνιε Γουέστ έχουν προκαλέσει την κατακραυγή του κόσμου της μόδας, με μία-μια τις εταιρείες να ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας του με τον ράπερ.

Μετά την Gap, και η Foot Locker δήλωσε ότι βγάζει από τα ράφια της τα προϊόντα που σχετίζονται με τον Ye. 

Η εταιρεία παραμένει «συνεργάτης της Adidas και διαθέτει μια ευρεία γκάμα από τις συλλογές της - δεν θα υποστηρίξουμε καμία μελλοντική διάθεση προϊόντων Yeezy και έχουμε δώσει εντολή στους φορείς λιανικής πώλησης να αποσύρουν κάθε υπάρχον προϊόν από τα ράφια και τις ιστοσελίδες μας».

Ο Κάνιε Γουέστ, μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις, έχει χάσει μια σειρά από προσοδοφόρες, υψηλού προφίλ συνεργασίες, ανάμεσά τους και η Adidas η οποία τερμάτισε τη συνεργασία τους που εκτιμάται ότι αξίζει συνολικά πάνω από 1,5 δισ. δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών δικαιωμάτων και άλλων αμοιβών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάνιε Γουέστ σε πρόσφατη συνέντευξή του άρχισε να αναλύει πώς ο εβραϊκός λαός ελέγχει όλες τις εκφάνσεις των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, κατηγορώντας μάλιστα τους «Εβραίους σιωνιστές» για τις πρόσφατες ειδήσεις σχετικά με το πώς η πρώην σύζυγός του Κιμ Καρντάσιαν και ο πρώην φίλος της Πιτ Ντέιβιντσον κάνουν σεξ μπροστά σε ένα τζάκι.

«Οι Εβραίοι έχουν κάνει κτήμα τους τη φωνή των μαύρων» είπε ο Γουεστ. «Είτε είναι μέσα από εμάς, που φοράμε το πουκάμισο Ralph Lauren, (...) είτε έχουμε έναν Εβραίο μάνατζερ, είτε έχουμε υπογράψει σε μια εβραϊκή ομάδα μπάσκετ, είτε κάνουμε μια ταινία σε μια εβραϊκή πλατφόρμα, όπως η Disney. Σέβομαι αυτό που έχει κάνει ο εβραϊκός λαός και το πώς ένωσε τους ανθρώπους του».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Νεκρός Γερμανός τουρίστας - φίδι μπήκε στο παντελόνι του και τον δάγκωσε

Διεθνή / Αίγυπτος: Νεκρός Γερμανός τουρίστας - Φίδι μπήκε στο παντελόνι του και τον δάγκωσε

Οι εισαγγελικές αρχές στη Γερμανία ερευνούν την υπόθεση και αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα αίτια θανάτου
THE LIFO TEAM
ΙΝΔΙΑ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΑΔΕΛΦΗ

Διεθνή / Ινδία: Άνδρας μετέφερε τον σκελετό της αδελφής του σε τράπεζα για να αποδείξει τον θάνατό της

Προσοχή σκληρές εικόνες - Ο άνδρας εξήγησε ότι απογοητεύτηκε από τη γραφειοκρατία και έτσι έφτασε στο σημείο να μεταφέρει τα οστά, για να αποδείξει ότι η αδελφή του είχε πεθάνει
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΔΙΟΡΙΑ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Λήγει η διορία στον Τραμπ για έγκριση από το Κογκρέσο για τον πόλεμο στο Ιράν: Τι θέλει να «εκμεταλλευτεί»

Ο πόλεμος με το Ιράν ξεκίνησε στις 28 Φεβρουαρίου και ο Τραμπ ενημέρωσε σχετικά το Κογκρέσο δύο ημέρες αργότερα, όταν και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις 60 ημέρες - Η Τεχεράνη προειδοποιεί με «επώδυνη» απάντηση σε τυχόν νέα αμερικανικά πλήγματα
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Διεθνή / Πιθανό σημείωμα αυτοκτονίας του Τζέφρι Έπσταϊν παραμένει «κρυφό» για χρόνια

Ένα φερόμενο σημείωμα αυτοκτονίας του Τζέφρι Έπσταϊν, που εντοπίστηκε εβδομάδες πριν από τον θάνατό του το 2019, παραμένει σφραγισμένο σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τους New York Times
THE LIFO TEAM
ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διεθνή / Βρετανία: Aνεβάζει το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής σε «σοβαρό» μετά την επίθεση στο Γκόλντερς Γκριν

«Το επίπεδο απειλής αυξήθηκε σε “σοβαρό”, που σημαίνει ότι μια τρομοκρατική επίθεση θεωρείται ιδιαίτερα πιθανή» δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου
THE LIFO TEAM