Τελικά πότε θα μιλήσει η Κάμαλα Χάρις;

Τελικά πότε θα μιλήσει η Καμάλα Χάρις; Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Καμία αντίδραση, κανένα σχόλιο και καμία δήλωση δεν έχει υπάρξει ακόμη από την Κάμαλα Χάρις, μετά την ήττα της στις προεδρικές των ΉΠΑ.

Εδώ και ώρες μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος στις κρίσιμες αυτές προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, πλήθος παγκοσμίων ηγετών έχουν συγχαρεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τη νίκη του. Ο ίδιος στην πρώτη ομιλία του μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για έναν «χρυσό» αιώνα των ΗΠΑ, με την Κάμαλα Χάρις να είναι έως τώρα «άφαντη».

Η υποψήφια των Δημοκρατικών, που σε περίπτωση νίκης θα ήταν πρώτη γυναίκα που θα κατείχε το υψηλότερο αξίωμα του έθνους, δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση μετά το αποτέλεσμα. Ο Σέντρικ Ρίτσμοντ, συμπρόεδρος της προεκλογικής εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις, μιλώντας στους υποστηρικτές της κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης των αποτελεσμάτων στο Πανεπιστήμιο Χάουαρντ στην Ουάσινγκτον, ανέφερε ότι θα μιλήσει την Τετάρτη. 

«Θα επιστρέψει αύριο εδώ για να απευθυνθεί όχι μόνο στην οικογένεια του Πανεπιστημίου Χάουαρντ, όχι μόνο στους υποστηρικτές, αλλά και στο έθνος», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σημειώνεται πως το Fox News, ήταν το πρώτο αμερικανικό μέσο που ανακήρυξε τον Ντόναλντ Τραμπ νικητή των εκλογών και 47ο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Με πληροφορίες από NYT

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΜΕΡΤΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Διεθνή / Χιλιάδες ευρώ για χτένισμα, μακιγιάζ και φωτογράφους δαπανά ο Φρίντριχ Μερτς

Όλα τα υπουργεία στη Γερμανία έχουν δαπανήσει 58.738 ευρώ για μακιγιέρ και κομμωτές - Η απάντηση του πρωθυπουργικού γραφείου του Φρίντριχ Μερτς στην ακροδεξιά «Εναλλακτική για τη Γερμανία»
LIFO NEWSROOM
ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑΤΟ

Διεθνή / Η Ευρώπη ετοιμάζεται για ένα από τα πιο περίπλοκα σχέδια στρατιωτικής μετακίνησης στην ιστορία της

Η Ευρώπη επιχειρεί να διορθώσει μια κρίσιμη αδυναμία: τη μεταφορά στρατευμάτων και βαρέος εξοπλισμού από τα δυτικά λιμάνια στα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Η παρουσία του συνδέεται με μια σημαντική διπλωματική στιγμή, καθώς ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν επιστρέφει στις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι
LIFO NEWSROOM