Τελικά η «μεγαλύτερη αγελάδα του κόσμου» δεν είναι ούτε γίγαντας ούτε ακριβώς αγελάδα

Τελικά η «μεγαλύτερη αγελάδα του κόσμου» δεν είναι ούτε γίγαντας ούτε ακριβώς αγελάδα Facebook Twitter
0

Η Washington Post αποφάσισε να «καταστρέψει» τον ενθουσιασμό χιλιάδων χρηστών, δημοσιεύοντας ένα άρθρο όπου εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει με την τεράστια αγελάδα από την Αυστραλία που έγινε viral. 

Η εικόνα του ζώου έγινε θέμα σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης σε όλον τον κόσμο, που σχολίαζαν τις πρωτοφανείς διαστάσεις της, καθώς έχοντας ύψος 2 μέτρα συγκρίθηκε με τον Μάικλ Τζόρνταν ενώ με βάρος περίπου 1.500 κιλά ζυγίζει περίπου όσο ένα μικρό αυτοκίνητο. 

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα το συγκεκριμένο ζώο, που ονομάζεται Knickers, δεν είναι τελικά ούτε γίγαντας ούτε καν αγελάδα. 

Όπως εξηγεί η Washington Post, πρόκειται ουσιαστικά για ταύρο κι όχι αγελάδα κι εκτός από αυτό, τα ζώα της συγκεκριμένης ράτσας Holstein Friesian, ως γνωστόν είναι αρκετά μεγάλα σε μέγεθος, φτάνοντας κατά μέσο όρο σε ύψος τα 1.8 μέτρα. 

Στο σχετικό δημοσίευμα επισημαίνεται επίσης πως οι υπόλοιπες αγελάδες, που δεν είναι αρσενικές, ανήκουν σε διαφορετική ράτσα, που είθισται να φτάνει σε ύψος το πολύ στα 1.3 μέτρα. 

Οι εξηγήσεις δυσαρέστησαν πάρα πολλούς χρήστες, που όπως φαίνεται δεν ήθελαν κανείς να τους χαλάσει τον μύθο, σε βαθμό που μέχρι και η ίδια η Washington Post προέβλεψε πως θα υπάρξουν αντιδράσεις. Οπότε αφού αρχικά δημοσίευσε το άρθρο με τίτλο «Η μεγάλη αγελάδα είναι ψέμα», στη συνέχεια έκανε retweet, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα διαβάσουμε τις απαντήσεις σε αυτό το μήνυμα, ευχαριστούμε». 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που εμφανίζεται ως Ιησούς μετά την επίθεση στον Πάπα

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που τον εμφανίζει ως Ιησού μετά την επίθεσή του στον Πάπα

Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε τη φωτογραφία που δημιουργήθηκε με ΑΙ στην πλατφόρμα Truth Social, κατηγορώντας παράλληλα τον Ποντίφικα ότι είναι «αδύναμος» στο ζήτημα της εγκληματικότητας και «κακός» στην εξωτερική πολιτική
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Διεθνή / Πέτερ Μαγιάρ: Ποιος είναι ο «πρώην» άνθρωπος του Όρμπαν που έβαλε τέλος στη 16ετή κυριαρχία του

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, πέρασε από το να αποτελεί μέρος του συστήματος του Βίκτορ Όρμπαν, στο να αναδειχθεί στον πολιτικό που έβαλε τέλος στη 16ετή ηγεμονία του Fidesz στην Ουγγαρία
THE LIFO TEAM