Ταϊλάνδη: Πυροβολισμοί σε αγορά στην Μπανγκόκ - Η στιγμή της επίθεσης, τουλάχιστον 6 νεκροί

Ταϊλάνδη: Πυροβολισμοί σε αγορά στην Μπανγκόκ - Η στιγμή της επίθεσης, τουλάχιστον 6 νεκροί Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε αγορά της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης Μπανγκόκ, δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.

Μεταξύ των νεκρών, είναι ο ένοπλος ο οποίος αυτοκτόνησε, δήλωσε ο Τσάριν Γκοπάτα, αναπληρωτής αρχηγός του Γραφείου της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

Στο ακόλουθο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή της φονικής επίθεσης:

Τέσσερις φρουροί ασφαλείας στην αγορά Ορ Το Κο, όπου πωλούνται αγροτικά προϊόντα και ντόπιο φαγητό, σκοτώθηκαν από τον ένοπλο, καθώς και μία γυναίκα, σύμφωνα με το Ιατρικό Κέντρο Επειγόντων Περιστατικών Erawan που εποπτεύει τα νοσοκομεία της Μπανγκόκ.

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM
Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΙΛΒΙΑ ΣΑΛΙΣ ΓΕΝΟΒΑ

Διεθνή / Ιταλία: Καθώς η επιρροή της Μελόνι εξασθενεί, η προοδευτική Σίλβια Σάλις κερδίζει έδαφος στη Γένοβα

Πάνω από 20.000 άνθρωποι γέμισαν την κεντρική Piazza Matteotti στη Γένοβα το περασμένο Σαββατοκύριακο για μια δωρεάν συναυλία της βραβευμένης techno DJ Σάρλοτ ντε Βίτ. Ανάμεσά τους, η δήμαρχος της πόλης, Σίλβια Σάλις.
THE LIFO TEAM