Συνελήφθη influencer και ριάλιτι σταρ του Netflix για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη influencer και ριάλιτι σταρ του Netflix για διακίνηση ναρκωτικών Facebook Twitter
Η influencer Όλγα Μπεντνάρσκα/ Instagram
0

Η influencer και ριάλιτι σταρ του Netflix Όλγα Μπεντνάρσκα συνελήφθη, κατά την πτήση της από την Ταϊλάνδη στο Ηνωμένο Βασίλειο, για διακίνηση ναρκωτικών, αξίας 150 χιλιάδων λιρών.

Τελωνειακοί υπάλληλοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έκαναν έλεγχο στην 27χρονη Όλγα Μπεντνάρσκα και εντόπισαν στην κατοχή της δύο μεγάλες βαλίτσες που περιείχαν 40 κιλά κάνναβη. Η influencer, η οποία εμφανίστηκε στο «Too Hot to Handle», ισχυρίστηκε ότι της έδωσε τις βαλίτσες ένας φίλος της με το όνομα «Tex», ο οποίος- σύμφωνα με την ίδια- πλήρωσε τα αεροπορικά της εισιτήρια, καθώς της ζήτησε να φέρει πίσω ρούχα και ρολόγια από το Πουκέτ. Ωστόσο, στη συνέχεια η Μπεντνάρσκα, η οποία κρατείται μετά τη σύλληψή της τον Οκτώβριο, παραδέχτηκε την ενοχή της για συμμετοχή σε απάτη με σκοπό την παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών.

Συμφώνησε να μεταβεί στην Ταϊλάνδη σε ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να εισάγει επώνυμα αντικείμενα από τη χώρα με αντάλλαγμα 18.000 λίρες. Στις 10 Οκτωβρίου, συναντήθηκε με έναν «συνεργάτη» του φίλου της, Tex, πριν κάνει check in στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμεινε. Οι δύο βαλίτσες που χρησιμοποιήθηκαν για την παράνομη μεταφορά των εμπορευμάτων αγοράστηκαν με «χρήματα εξόδων» που της δόθηκαν.

Της ζητήθηκε να προσθέσει αντικείμενα στις βαλίτσες για να καλύψουν τα ναρκωτικά, τα οποία ήταν κρυμμένα κάτω από τα ρούχα και τα ρολόγια και δεν αναμενόταν να παίξει άλλο ρόλο στο σχέδιο. Αλλά όταν επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 20 Οκτωβρίου, αξιωματούχοι των Συνοριακών Δυνάμεων την σταμάτησαν στο αεροδρόμιο,  με την ίδια να επιβεβαιώνει ότι είχε φτιάξει μόνη της τις βαλίτσες. Της ζητήθηκε να ξεκλειδώσει τις αποσκευές, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει καθώς δεν είχε τον κωδικό.

Η Μπεντνάρσκα, η οποία κατάγεται από την Πολωνία και ζει στο Μάντσεστερ, είπε στη συνέχεια στους αξιωματούχους ότι της είχαν δώσει τις βαλίτσες στο αεροδρόμιο. Τελικά, όταν οι βαλίτσες ανοίχτηκαν, βρέθηκαν πολλές σακούλες κάνναβης, κρυμμένες κάτω από τα ρούχα της. Το συνολικό βάρος ήταν 39,4 κιλά, το οποίο υπολογίστηκε ότι αξίζει περίπου 157.600 λίρες. Η influencer ξέσπασε σε κλάματα καθώς γλίτωσε από τη φυλάκιση και της επιβλήθηκε ανασταλτική ποινή. Ο δικαστής Τζον Πότερ ανέφερε ότι η ριάλιτι σταρ του Netflix είχε χρέη 16.000 λιρών προσπαθώντας να διατηρήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής που έκανε. Η Μπεντνάρσκα «ζούσε πέρα από τις δυνατότητές της», γι’ αυτό και κατέφυγε στην παρανομία προκειμένου να ξεχρεώσει.

«Αποφάσισες να εμπιστευτείς κάποιον που σχεδόν δεν γνώριζες. Ενεργούσες υπό την καθοδήγηση άλλων, πιθανώς για περαιτέρω κέρδος. Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να φανταστείς τη ζημιά που προκαλούν τα ναρκωτικά στις κοινότητές μας όταν πωλούνται για κέρδος. Έχεις συμβάλλει άμεσα σε αυτό συμφωνώντας να κάνεις αυτό που έκανες» δήλωσε ο δικαστής Πότερ για την Μπεντνάρσκα που καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλάκιση, με δύο χρόνια αναστολή. Το δικαστήριο της όρισε επίσης, να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα αποκατάστασης για 15 ημέρες.

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MET GALA 2026 METG GALA ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ

Διεθνή / Met Gala 2026: Μήνυμα για μποϊκοτάζ της φετινής εκδήλωσης προβάλλεται στο ρετιρέ του Τζεφ Μπέζος στο Μανχάταν

Προβολές διαμαρτυρίας και συνθήματα κατά του Τζεφ Μπέζος και της Amazon φώτισαν το πολυτελές του ρετιρέ και εμβληματικά κτίρια του Μανχάταν, στο πλαίσιο καμπάνιας ακτιβιστικής ομάδας που καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας στην εταιρεία και ζητά μποϊκοτάζ του Met Gala
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Axios: «Θέλει δράση» - Η δυσαρέσκεια Τραμπ για το αδιέξοδο με το Ιράν πίσω από το σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ

Με φόντο το παρατεταμένο αδιέξοδο με το Ιράν, οι ΗΠΑ προχωρούν σε ένα νέο σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ, που συνδυάζει στρατιωτική παρουσία και διπλωματική πίεση, ανεβάζοντας εκ νέου την ένταση στην περιοχή
THE LIFO TEAM