Σύγκρουση τρένων στην Αλεξάνδρεια: Στους 42 ανήλθαν οι νεκροί, ξεπέρασαν τους 130 οι τραυματίες

Σύγκρουση τρένων στην Αλεξάνδρεια: Στους 42 ανήλθαν οι νεκροί, ξεπέρασαν τους 130 οι τραυματίες Facebook Twitter
0

Τους 42 έφτασε πλέον ο αριθμός των νεκρών ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 133 από το δυστύχημα που συνέβη χθες Παρασκευή όταν δύο επιβατικές αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν μετωπικά στην πόλη της Αλεξάνδρειας, στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Η σύγκρουση συνέβη στις 14.15 το μεσημέρι τοπική ώρα (15.15 ώρα Ελλάδας), κοντά στον σταθμό Χορσίντ. Είχε ως αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί η μηχανή του ενός τρένου και δύο βαγόνια από το άλλο, σύμφωνα με την Αρχή Σιδηροδρόμων της Αιγύπτου.

Ο υπουργός Μεταφορών Χισάμ Αραφάτ τόνισε το δυστύχημα οφείλεται σε «ανθρώπινο λάθος», χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο πρόεδρος Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι έδωσε εντολή στις αρχές να εντοπίσουν τους υπεύθυνους για το δυστύχημα, προκειμένου να «λογοδοτήσουν», σύμφωνα με το προεδρικό γραφείο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για νέο παγκόσμιο δασμό 10%: «Θα τεθεί σε ισχύ σχεδόν αμέσως»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιβάλλει νέο παγκόσμιο δασμό μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ακυρώσει πολλούς από τους παγκόσμιους δασμούς που είχε επιβάλει πέρυσι
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / «Ντροπή»: Έξαλλος ο Τραμπ με το Ανώτατο Δικαστήριο για τους δασμούς - Ανακοίνωσε παγκόσμιο δασμό 10% 

Ο Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δικαστές που συντάχθηκαν με την πλειοψηφία, λέγοντας ότι είναι «αντιπατριώτες» και «ντροπή για τις οικογένειές τους»
THE LIFO TEAM