Σύγκρουση αεροσκάφους με ελικόπτερο: Δεν έχουν ανασυρθεί έως τώρα επιζώντες

Σύγκρουση αεροσκάφους με ελικόπτερο: Δεν έχουν ανασυρθεί έως τώρα επιζώντες Facebook Twitter
Φωτ: Χ
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για επιζώντες έπειτα από τη σύγκρουση αεροπλάνου της γραμμής με ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού κοντά στο εθνικό αεροδρόμιο Ρόναλντ Ρέιγκαν της Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία οι εικόνες που αντικρίζουν οι διασώστες  είναι εφιαλτικές, καθώς όπως λένε ήταν δύσκολο να καταλάβουν τι έβλεπαν. Το αεροπλάνο, είπαν, ήταν σε πολλά κομμάτια.

Δύο πηγές των υπηρεσιών επιβολής του νόμου και μια πηγή που γνωρίζει την κατάσταση επιβεβαιώνουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ανασυρθεί επιζώντες.

Tουλάχιστον δεκαοκτώ πτώματα έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής μετά τη σύγκρουση αεροπλάνου της γραμμής με ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού κοντά στο εθνικό αεροδρόμιο Ρόναλντ Ρέιγκαν της Ουάσιγκτον.

Eξαιτίας της σύγκρουσης το επιβατικό αεροσκάφος συνετρίβη στον ποταμό Ποτόμακ, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News, επικαλούμενο πηγή του στην αστυνομία της πρωτεύουσας των ΗΠΑ.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 64 άνθρωποι —60 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος—, ενώ το ελικόπτερο είχε τριμελές πλήρωμα, ανακοίνωσαν η American Airlines και πηγές προσκείμενες στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις νωρίτερα.

Σύμφωνα με την πηγή, οι αξιωματούχοι προετοιμάζονται ότι πρόκειται για την πιο θανατηφόρα καταστροφή στην Ουάσινγκτον εδώ και δεκαετίες από τότε που μια πτήση της Air Florida συνετρίβη στη γέφυρα της 14ης οδού, που συνδέει το Άρλινγκτον της Βιρτζίνια με την Ουάσινγκτον το 1982.

Η δήμαρχος της Ουάσινγκτον Μιούριελ Μπόουζερ θα λάβει μέρος στην συνέντευξη Τύπου στις 12:30 π.μ (ώρα ΗΠΑ)., σύμφωνα με την ομάδα της.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Gen Z μίλησε»: Στο Νεπάλ οι φοιτητές διάλεξαν για μεταβατική πρωθυπουργό μια 73χρονη πρώην ανώτατη δικαστή

Διεθνή / «Η Gen Z μίλησε»: Στο Νεπάλ οι φοιτητές διάλεξαν για μεταβατική πρωθυπουργό μια 73χρονη πρώην ανώτατη δικαστή

Ο διορισμός της Σουσίλα Κάρκι ήταν απαίτηση των φοιτητών που βγήκαν μαζικά στους δρόμους καταγγέλλοντας τη διαφθορά και την απαγόρευση των social media.
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει εκατοντάδες περιστέρια που είχαν κατακλύσει μία πολυκατοικία

Διεθνή / Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει περιστέρια γιατί είχαν κατακλύσει ολόκληρη πολυκατοικία

Η απαγόρευση επιβλήθηκε μετά από την οργή των ενοίκων της πολυκατοικίας, που όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν ζούσαν μία «κόλαση» από τα φτερά και τα περιττώματα
LIFO NEWSROOM
«Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Διεθνή / «Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Ο 34χρονος, που έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση είχε φυτέψει «υλικά» στον εγκέφαλό του και ότι αυτοί τον «έλεγχαν» τη στιγμή της επίθεσης
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Διεθνή / Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Οι γαλλικές αρχές εκφράζουν ανησυχία ότι οι επιθέσεις αυτού του τύπου, αν και συμβολικές, αποσκοπούν στο να ενισχύσουν τις εσωτερικές εντάσεις και να διχάσουν την κοινή γνώμη
LIFO NEWSROOM