Στο Παρίσι διαδηλώνουν για την προστασία των ζώων

Στο Παρίσι διαδηλώνουν για την προστασία των ζώων Facebook Twitter
EPA/ETIENNE LAURENT
0

Διαδηλωτές της PETA (Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων) διαμαρτύρονται ξαπλωμένοι πάνω σε σχεδιασμένες σιλουέτες νεκρών ζώων στο Παρίσι. Η αμερικανική οργάνωση PETA ισχυρίζεται ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων στον κόσμο. Το σλόγκαν της είναι:«Τα ζώα δεν μας ανήκουν για να τα τρώμε, να τα φοράμε, να τα χρησιμοποιούμε για τα πειράματά μας, να τα χρησιμοποιούμε για την διασκέδασή μας ή να τα κακοποιούμε με οποιοδήποτε τρόπο».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΡΙ ΣΤΑΙΛΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Διεθνή / Χάρι Στάιλς: Απογοητευμένοι οι φαν με το κόστος των εισιτηρίων της περιοδείας - Το σχόλιο του Λίαμ Γκάλαχερ

Οι τιμές για το «Together, Together World Tour» που προκάλεσαν αντιδράσεις - «Με αυτές τις τιμές, περιμένω ο Χάρι Στάιλς να έρθει μέχρι τη θέση μου και να με φιλήσει»
THE LIFO TEAM
Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Διεθνή / Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Αν δεν επιτευχθεί τελευταία στιγμή συμφωνία με την Τεχεράνη και ο Ντόναλντ Τραμπ δώσει εντολή επίθεσης, οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες για τη Μέση Ανατολή αλλά και τον κόσμο
THE LIFO TEAM