Στο νοσοκομείο νικήτρια του «American Idol»- «Σοβαρά χρειάζομαι βοήθεια»

Στο νοσοκομείο νικήτρια του «American Ido»- «Σοβαρά χρειάζομαι βοήθεια» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Samantha "Just Sam" Diaz, νικήτρια του American Idol το 2020, αποκάλυψε σε αναρτήσεις της στο Instagram ότι νοσηλεύτηκε καθώς χρειαζόταν βοήθεια.

Η Diaz αποκάλυψε αρχικά την παραμονή της στο νοσοκομείο την Τετάρτη, όταν έγραψε σε ένα Instagram Story, «Σας ευχαριστώ όλους. Είμαι Ζωντανή και βγαίνω από το νοσοκομείο».

Δύο ημέρες αργότερα, την Παρασκευή, έκανε νέα ανάρτηση ευχαριστώντας του ακολούθους της για τις προσευχές τους λέγοντας ότι τώρα τα πάει πολύ καλύτερα.

Αν και δεν είπε τον λόγο που την οδήγησε στο νοσοκομείο η ανάρτηση μιας εικόνας από μία ζυγαριά και η λεζάντα «45 κιλά είναι τρελό. Σοβαρά, χρειάζομαι βοήθεια» έκανε πολλούς να υποθέσουν ότι πρόκειται ενδεχομένως για ανορεξία. 

Σε άλλη ανάρτησή της έγραψε πως «Όταν δεν μπορείς να ελέγξεις τι σου συμβαίνει, έλεγξε πώς αντιδράς. Εκεί βρίσκεται η δύναμή σου» αναρτώντας και ένα απόσπασμα από τη Βίβλο.

Η Diaz είχε μια υπέροχη πορεία κατά τη διάρκεια της 4ης σεζόν του διαγωνισμού τραγουδιού στο ABC.

Έβγαζε τα προς το ζην τραγουδώντας στο μετρό, εντυπωσίασε τους κριτές του Idol κατά τη διάρκεια της οντισιόν της στην Ουάσιγκτον, με το «You Say» της Lauren Daigle και κέρδισε με το «Stronger (What Doesn't Kill You)» της Kelly Clarkson και το «Rise Up» της Andra Day.

Στο νοσοκομείο νικήτρια του «American Idol»- «Σοβαρά χρειάζομαι βοήθεια» Facebook Twitter

Στο νοσοκομείο νικήτρια του «American Idol»- «Σοβαρά χρειάζομαι βοήθεια» Facebook Twitter

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ