Στο Μπέβερλι Χιλς απαγόρευσαν την πώληση προϊόντων καπνού

Στο Μπέβερλι Χιλς απαγόρευσαν την πώληση προϊόντων καπνού Facebook Twitter
2

To Mπέβερλι Χιλς έγινε η πρώτη πόλη των ΗΠΑ στην οποία απαγορεύτηκαν οι πωλήσεις προϊόντων καπνού. 

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης συμφώνησε στην απαγόρευση πώλησης τσιγάρων, πούρων, ηλεκτρονικών τσιγάρων και άλλων καπνικών προϊόντων. Η απαγόρευση θα ισχύσει από το 2021. 

Η απαγόρευση ισχύει για πρατήρια βενζίνης, ψιλικατζίδικα, σούπερ μάρκετ και κάθε είδους κατάστημα. Εξαιρούνται τα τρία πολυτελή  lounge για κάπνισμα πούρου, καθώς και τα ξενοδοχεία, όμως oι τουρίστες δεν θα επιτρέπεται να καπνίζουν στους εσωτερικούς χώρους. 

Οι ιδιοκτήτες πρακτορείων καυσίμων κάνουν λόγο για ένα μέτρο που θα κοστίσει πολύ στις επιχειρήσεις τους και θα προκαλέσει απολύσεις υπαλλήλων, όμως οι αρχές του Μπέβερλι Χιλς επικαλούνται λόγους δημόσιας υγείας για την απόφαση τους. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Άλλο πάλι κι αυτό. Καλά κάνουν και επιβάλλουν το νόμο κατά τους καπνίσματος για εσωτερικούς χώρους, για δημόσια κτίρια, κτλ. αλλά να απαγορεύουν την πώληση σχετικών προϊόντων σε τι αποσκοπεί; Ότι δλδ. αν κάποιος θέλει να καπνίζει, επομένως να αγοράζει και τα καπνικά του, θα του επιβάλλει το κράτος να το κόψει, για λόγους δημόσιας υγείας;! Μήπως τελικά αρχίζει να ξεφεύγει λίγο αυτό το θέμα;!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ