Στο Μπέβερλι Χιλς απαγόρευσαν την πώληση προϊόντων καπνού

Στο Μπέβερλι Χιλς απαγόρευσαν την πώληση προϊόντων καπνού Facebook Twitter
2

To Mπέβερλι Χιλς έγινε η πρώτη πόλη των ΗΠΑ στην οποία απαγορεύτηκαν οι πωλήσεις προϊόντων καπνού. 

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης συμφώνησε στην απαγόρευση πώλησης τσιγάρων, πούρων, ηλεκτρονικών τσιγάρων και άλλων καπνικών προϊόντων. Η απαγόρευση θα ισχύσει από το 2021. 

Η απαγόρευση ισχύει για πρατήρια βενζίνης, ψιλικατζίδικα, σούπερ μάρκετ και κάθε είδους κατάστημα. Εξαιρούνται τα τρία πολυτελή  lounge για κάπνισμα πούρου, καθώς και τα ξενοδοχεία, όμως oι τουρίστες δεν θα επιτρέπεται να καπνίζουν στους εσωτερικούς χώρους. 

Οι ιδιοκτήτες πρακτορείων καυσίμων κάνουν λόγο για ένα μέτρο που θα κοστίσει πολύ στις επιχειρήσεις τους και θα προκαλέσει απολύσεις υπαλλήλων, όμως οι αρχές του Μπέβερλι Χιλς επικαλούνται λόγους δημόσιας υγείας για την απόφαση τους. 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζελένσκι επιβάλλει κυρώσεις σε ξένους προμηθευτές και κατασκευαστές εξαρτημάτων για ρωσικούς πυραύλους

Διεθνή / Ο Ζελένσκι επιβάλλει κυρώσεις σε προμηθευτές και κατασκευαστές εξαρτημάτων για ρωσικούς πυραύλους

Στόχος των κυρώσεων είναι, μεταξύ άλλων, αρκετές κινεζικές εταιρίες καθώς και εταιρίες από την πρώην Σοβιετική Ένωση, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον Παναμά
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: H UBS

Διεθνή / H UBS διαχειριζόταν για χρόνια τα χρήματα της Γκιλέιν Μάξγουελ, ακόμη και μετά τη σύλληψη του Έπσταϊν

Έγγραφα δείχνουν ότι η ελβετική τράπεζα άνοιξε για τη Μάξγουελ προσωπικούς και επαγγελματικούς λογαριασμούς με μετρητά, μετοχές και επενδύσεις σε hedge funds
THE LIFO TEAM
ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ήταν ο Έπσταϊν Ισραηλινός κατάσκοπος; Τι αποκαλύπτει πληροφοριοδότης του FBI

Τα νέα αρχεία περιλαμβάνουν και αναφορές σε προσωπικότητες υψηλού προφίλ, επανατροφοδοτώντας την έρευνα για τον τρόπο που κινήθηκε ο Έπσταϊν μέσα στα δίκτυα της παγκόσμιας ελίτ
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Άλλο πάλι κι αυτό. Καλά κάνουν και επιβάλλουν το νόμο κατά τους καπνίσματος για εσωτερικούς χώρους, για δημόσια κτίρια, κτλ. αλλά να απαγορεύουν την πώληση σχετικών προϊόντων σε τι αποσκοπεί; Ότι δλδ. αν κάποιος θέλει να καπνίζει, επομένως να αγοράζει και τα καπνικά του, θα του επιβάλλει το κράτος να το κόψει, για λόγους δημόσιας υγείας;! Μήπως τελικά αρχίζει να ξεφεύγει λίγο αυτό το θέμα;!