Στινγκ: Το «Every Breath You Take» δεν έχει σπιλωθεί από τις κατηγορίες εναντίον του Diddy

Στινγκ: Το «Every Breath You Take» δεν έχει σπιλωθεί από τις κατηγορίες εναντίον του Diddy Facebook Twitter
Ο Στινγκ με τον Diddy / Φωτ: Getty
0

Ο Στινγκ πήρε θέση για την μεγάλη επιτυχία «Every Breath You Take» των Police μετά τις πολυάριθμες κατηγορίες εναντίον του Sean «Diddy» Combs.

Το 1983 το συγκρότημα Police με τραγουδιστή και μπασίστα των Στινγκ κυκλοφόρησε την κορυφαία επιτυχία «Every Breath You Take». Το 1997, ο Diddy χρησιμοποίησε απόσπασμα του τραγουδιού για τη δική του επιτυχία «I’ll Be Missing You».

Τώρα που ο Diddy αντιμετωπίζει κατηγορίες για εκβιασμό και εμπορία ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση, βιασμό και σεξουαλική επίθεση ο Sting διατύπωσε τις σκέψεις του για το τραγούδι του μεγιστάνα του χιπ-χοπ, μουσικού παραγωγού και ράπερ, ο οποίος κρατείται στη φυλακή.

Σε νέα συνέντευξή του στους Los Angeles Times, ο Στινγκ απάντησε όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι η επιτυχία των Police έχει «μολυνθεί» από τη διασκευή του Diddy: «Όχι. Εννοώ, δεν ξέρω τι συνέβη με τον Diddy. Αλλά δεν σπιλώνει καθόλου το τραγούδι. Είναι ακόμα το τραγούδι μου». Πέρυσι, ο Diddy είπε ότι αναγκάστηκε να πληρώνει στον Στινγκ 5.000 δολάρια κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής του για τη χρήση του αποσπάσματος. Ωστόσο, γρήγορα απέσυρε το σχόλιο, λέγοντας ότι «αστειευόταν».

«Εγώ και ο @OfficialSting είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό! Δεν μου χρέωσε ποτέ 3.000 ή 5.000 δολάρια την ημέρα για το "Missing You". Πιθανότατα κερδίζει περισσότερα από 5.000 δολάρια την ημέρα από ένα από τα μεγαλύτερα τραγούδια στην ιστορία» ανέφερε σε ανάρτησή του.

O Σον Τζον Κομπς γνωστός με τα καλλιτεχνικά του ονόματα, Diddy, Puff Daddy, P. Diddy, Puff, Puffy, Love, Brother Love, ο οποίος έχτισε την καριέρα καλλιτεχνών όπως οι Notorious B.I.G., Mary J. Blige και Usher συνελήφθη πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο και κατηγορήθηκε για εμπορία ανθρώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση και διακίνηση για πορνεία.

Η αίτησή του για καταβολή εγγύησης 50 εκατομμυρίων δολαρίων απορρίφθηκε φέρεται να τέθηκε υπό στενή παρακολούθηση για να αποφευχθεί η αυτοκτονία, καθώς περιμένει τη δίκη. Έκτοτε, ο καλλιτέχνης άσκησε έφεση κατά της απόρριψης της εγγύησης. Η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου 2025.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ

Διεθνή / Βρετανία και Γαλλία έτοιμες να αναπτύξουν στρατεύματα στην Ουκρανία μετά από ειρηνευτική συμφωνία

«Μετά την κατάπαυση του πυρός, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία θα δημιουργήσουν στρατιωτικούς κόμβους σε όλη την Ουκρανία», δήλωσε ο βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
THE LIFO TEAM
ΦΑΝΑΡΙ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Διεθνή / Θεοφάνεια στο Φανάρι: Μήνυμα εκκλησιαστικής ενότητας για την Ουκρανία από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Σε πανηγυρικό κλίμα η Θεία Λειτουργία - Παρευρέθηκαν Κυριάκος Πιερρακάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Σοφία Ζαχαράκη αλλά και ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΣΤΙΒΕΝ ΜΙΛΕΡ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Κανείς δεν θα μας πολεμήσει για τη Γροιλανδία»: Προκαλούν εκ νέου οι δηλώσεις του Στίβεν Μίλερ

«Tο πραγματικό ερώτημα είναι με ποιο δικαίωμα η Δανία ισχυρίζεται ότι ελέγχει τη Γροιλανδία» δήλωσε ο Μίλερ, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
THE LIFO TEAM