Σπάνια παρέμβαση της Μελάνια για τον Τραμπ

Σπάνια παρέμβαση της Μελάνια για τον Τραμπ Facebook Twitter
0

Σε μια σπάνια δημόσια παρέμβαση προχώρησε απόψε η Μελάνια Τραμπ στον απόηχο του σάλου που έχει προκαλέσει δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εξέφρασε τη στήριξή της στον Ντόναλντ Τραμπ και κατηγόρησε τον ανώνυμο συντάκτη ενός άρθρου γνώμης που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ότι «σαμποτάρει» τη χώρα του.

«Προς τον συγγραφέα αυτού του άρθρου: δεν προστατεύετε αυτή τη χώρα, την σαμποτάρετε με τις δειλές ενέργειές σας» έγραψε η Μελάνια Τραμπ, που σπανίως παρεμβαίνει δημοσίως για τα πολιτικά δρώμενα. Την ανακοίνωσή της έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

«Οι μη κατονομαζόμενες πηγές έχουν γίνει η πλειοψηφία στη σημερινή πραγματικότητα», πρόσθεσε η Μελάνια Τραμπ, επαναλαμβάνοντας τη διαμαρτυρία που εκφράζει συχνά ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με την Μελάνια θα πρέπει να κατονομαστεί ο συγγραφέας που κάνει λόγο για αλλοπρόσαλλη και ανησυχητική συμπεριφορά του προέδρου στον Λευκό Οίκο.

«Αν κάποιος έχει την τόλμη να κατηγορεί ανθρώπους, εκείνοι έχουν την ευθύνη να μπορούν να αμυνθούν», προσθέτει η ανακοίνωση.

Το όνομα του συντάκτη του άρθρου, που υποστηρίζει ότι είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης, παραμένει γρίφος και έχει προκαλέσει ταραχή στον Λευκό Οίκο ο οποίος διεξάγει έρευνα για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ