Σουδάν: Απελευθερώνεται η μελλοθάνατη χριστιανή

Σουδάν: Απελευθερώνεται η μελλοθάνατη χριστιανή Facebook Twitter
1

 

Σουδάν: Απελευθερώνεται η μελλοθάνατη χριστιανή Facebook Twitter

Την αποφυλάκιση της Μαριάμ Γιαχά Ιμπραχίμ, η οποία καταδικάστηκε σε θάνατο, επειδή εγκατέλειψε το Ισλάμ και ασπάστηκε το χριστιανισμό για να παντρευτεί χριστιανό, διέταξε δικαστήριο της χώρας.

Για την υπόθεση της 27χρονης είχε ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων διεθνώς και παγκόσμια κατακραυγή ενώ δυτικές κυβερνήσεις προειδοποιούσαν το Σουδάν με κυρώσεις σε περίπτωση που προχωρούσε στην εκτέλεση της.

Όπως κατήγγειλε ο σύζυγος της, η 27χρονη μητέρα που κρατείται με αλυσίδες στα πόδια είχε στο κελί και το ένα παιδί της, ενώ πριν από λίγες ημέρες γέννησε στη φυλακή και το δεύτερο.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια