Ένας αφοσιωμένος σκύλος πέρασε μέρες περιμένοντας έξω από νοσοκομείο της Τουρκίας, όπου νοσηλευόταν ο ιδιοκτήτης της.

 

Η Boncuk, που στα τουρκικά σημαίνει χάντρα, ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της, Cemal Senturk, σε νοσοκομείο της Τραπεζούντας, στις 14 Ιανουαρίου. Έκτοτε έκανε καθημερινές επισκέψεις στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων DHA. 

 

Η κόρη του Senturk, Aynur Egeli, είπε πως έπαιρνε την Boncuk πίσω στο σπίτι αλλά εκείνη επέστρεφε ξανά τρέχοντας στο νοσοκομείο. 

 

«Ο πατέρας μου την μάζεψε πριν από 9 χρόνια, την τάισε και την μεγάλωσε. Και η Boncuk έδειξε την αφοσίωσή της με αυτόν τον τρόπο. Κοιτούσε τριγύρω και ξεκινούσε να κλαίει όταν ο πατέρας μου την φώναζε ενώ βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο. Εκπλαγήκαμε», λέει η κόρη του 68χρονου. 

 

 

Ο Muhammet Akdeniz, που εργάζεται ως φύλακας στο νοσοκομείο, είπε στο DHA: «Έρχεται κάθε μέρα περίπου στις 9 το πρωί και περιμένει μέχρι να νυχτώσει. Δεν μπαίνει μέσα. Όταν ανοίγει η πόρτα, απλώς χώνει λίγο το κεφάλι της».

 

Την Τετάρτη, η Boncuk έσμιξε επιτέλους ξανά με τον Senturk, που βγήκε από το νοσοκομείο. «Με έχει συνηθίσει πάρα πολύ. Κι εμένα μου λείπει διαρκώς», είπε στο DHA. «Μερικές φορές την κοιτούσα από το παράθυρο και φώναζα το όνομά της. Γάβγιζε και προσπαθούσε να ακουστεί δυνατά. Ξανασμίξαμε. Αν δείξεις φροντίδα στα σκυλιά, θα δεις την ίδια σχέση», είπε ο Şentürk.

 

Σκύλος περίμενε υπομονετικά για μέρες έξω από νοσοκομείο: «Επέστρεφε ξανά τρέχοντας»
DHA

 

Με πληροφορίες από Guardian, Daily Sabah

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr