Σκύλος επιτέθηκε και σκότωσε κορίτσι 17 μηνών- Η οικογένεια μόλις τον είχε αγοράσει

Σκύλος επιτέθηκε και σκότωσε κορίτσι 17 μηνών- Η οικογένεια μόλις τον είχε αγοράσει Facebook Twitter
EPA
0

Ένα κοριτσάκι 17 μηνών πέθανε μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον σκύλο, τον οποίο η οικογένειά της μόλις είχε αγοράσει.

Το κοριτσάκι κατέληξε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση χθες στο St Helens, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Merseyside.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι η «απόλυτα συντετριμμένη» οικογένειά της είχε αγοράσει τον σκύλο μόλις πριν από μια εβδομάδα.

To ζώο θανατώθηκε από αστυνομικούς και η αρμόδια υπηρεσία αναμένεται να υποβάλλει τη σορό του σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί ένα άνηκε σε παράνομη ράτσα αλλά και ποιοι ήταν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του.

Η επίθεση συνέβη στο σπίτι της οικογένειας στη λεωφόρο Bidston στην περιοχή Blackbrook.

Η γειτόνισσα της οικογένειας, Joanne Matthews είπε ότι είδε ένα ασθενοφόρο έξω από το σπίτι και στη συνέχεια έφτασαν περίπου 10 οχήματα της αστυνομίας.

«Τους είδα να βγάζουν το σκυλί έξω. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι ράτσα ήταν, αλλά από πίσω έμοιαζε με Staffordshire bull terrier ή πίτμπουλ», είπε.

Μια άλλη γειτόνισσα, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, είπε ότι επέστρεφε στο σπίτι της, όταν είδε την περιοχή αποκλεισμένη από αστυνομικούς.

«Η μαμά ήταν στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και έκλαιγε σε κατάσταση υστερίας», είπε.

«Συνήθως είναι πολύ ήσυχο και ασφαλές για παιδιά το μέρος εδώ. Είναι πολύ οδυνηρό να ακούς κάτι τέτοιο».

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Διεθνή / Σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών στη Γαλλία: Ερευνώνται εργαζόμενοι σε δεκάδες νηπιαγωγεία και σχολεία

Η αστυνομία του Παρισιού διερευνά περισσότερες από 100 καταγγελίες για κακομεταχείριση από «επόπτες», αφού δεκάδες γονείς δήλωσαν ότι αγωνίζονταν εδώ και χρόνια για να ληφθούν σοβαρά υπόψη
THE LIFO TEAM