Σκυλίτσα επανενώθηκε με τους ιδιοκτήτες της μετά από 12 χρόνια- Τη θεωρούσαν νεκρή

Zoey Facebook Twitter
Φωτ.: SAN JOAQUIN COUNTY SHERIFF'S OFFICE
0

Μια σκυλίτσα, η Zoey, από την Καλιφόρνια ξαναβρήκε τους ιδιοκτήτες της μετά από 12 χρόνια, που είχε εξαφανιστεί.

Τη Zoey την εγκατέλειψαν έξω από μία αγροτική περιοχή κοντά στο Stockton όπου και την εντόπισε ένας άνδρας, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας ότι το σκυλί φαίνεται γέρικο και άρρωστο.

Ο υπάλληλος της αρμόδιας υπηρεσίας για τα ζώα σκάναρε το μικροτσίπ του σκύλου και προς έκπληξή του ανακάλυψε ότι είχε εξαφανιστεί από το 2010.

«Σίγουρα δεν περίμενα ότι θα συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο, οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη», είπε η ιδιοκτήτρια της Zoey, Michelle.

Η Zoey είχε εξαφανιστεί για πάρα πολύ καιρό και η εταιρεία για τα μικροτσίπ την είχε καταχωρίσει ως νεκρή από το 2015, όπως δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας San Joaquin.

Ο Brandon Levin, ο οποίος σκάναρε το μικροτσίπ της Zoey, πήρε τα στοιχεία επικοινωνίας του ιδιοκτήτη της από την εταιρεία και διαπίστωσε ότι είχε ακόμα τον ίδιο αριθμό κινητού. «Ήταν σε απόλυτο σοκ» είπε.

Η σκυλίτσα βρέθηκε περίπου 60 μίλια από εκεί που είχε χαθεί το 2010, από το σπίτι της οικογένειάς της.

«Πήραμε εκείνη και η δίδυμη αδερφή της όταν ήταν έξι μηνών, έμεινε μαζί μας για περίπου έξι μήνες. Πεταχτήκαμε για 20 λεπτά μέχρι το τοπικό κατάστημα και όταν γυρίσαμε, έλειπε. Είμαι ενθουσιασμένη, που θα τη φέρω πίσω, θα την φροντίσω ώστε να γίνει υγιής και θα την αφήσω να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της» είπε η ιδιοκτήτριά της.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο ένα γουρούνι, ένα κουνέλι και πολλοί σκύλοι «ηρεμούν» τους αγχωμένους ταξιδιώτες

Διεθνή / Στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο ένα γουρούνι, ένα κουνέλι και πολλοί σκύλοι καθησυχάζουν τους αγχωμένους ταξιδιώτες

Το πρόγραμμα, γνωστό ως Wag Brigade, έκανε το ντεμπούτο του το 2013 και το αεροδρόμιο συνεργάστηκε με την Εταιρεία για την Πρόληψη της Κακοποίησης των Ζώων του Σαν Φρανσίσκο
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ