Σικάγο: Γορίλας σε ζωολογικό κήπο αποσπάται από τα smartphone των επισκεπτών

Σικάγο: Γορίλας σε ζωλογικό κήπο αποσπάται από τα smartphone των επισκεπτών Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash / Αρχείου.
0

Ένας γορίλας του ζωολογικού κήπου του Σικάγου φαίνεται ότι ενθουσιάζεται υπέρ το δέον με τα smartphone των επισκεπτών που έρχονται να τον δουν.

Όταν επισκεπτόμαστε έναν ζωολογικό κήπο, το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να δείξουμε στους γορίλες τις τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών ή των κατοικιδίων μας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, κάποιοι επισκέπτες όμως το κάνουν.

Ο Amare, ένας 16χρονος γορίλας στο Lincoln Park Zoo, κάθε φορά που βλέπει κάποιον να κρατά κινητό πλησιάζει το γυάλινο χώρισμα με σκοπό να το παρατηρήσει. Βλέποντας αυτή την αντίδραση, πολλοί επισκέπτες άρχισαν να δείχνουν στον Amare τι υπάρχει στις οθόνες τους.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου είπαν ότι αυτό έχει αρχίσει να αποτελεί πρόβλημα καθώς ο Amare φαίνεται πλέον να αποσπάται υπερβολικά από αυτή τη συνήθεια. 

«Προσθέσαμε μερικούς ορθοστάτες και κάποιο είδος σχοινιών για να κρατήσουμε τους ανθρώπους λίγο μακριά από το γυαλί. Αυτός είναι πραγματικά ένας τρόπος για να ελέγξουμε λίγο το χρόνο που ο Amare εκτίθεται σε αυτό», είπε ο Steve Ross από τον ζωολογικό κήπο Lincoln Park.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου είπαν ότι θέλουν οι επισκέπτες να αλληλεπιδρούν με ασφάλεια με τους γορίλες, αλλά τους ζητούν πλέον να κρατούν τις οθόνες των κινητών τους μακριά. 

Με πληροφορίες από Fox

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Διεθνή / Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Τον προηγούμενο μήνα, η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, υπεύθυνη για τα όπλα στα γυρίσματα της ταινίας, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών για ανθρωποκτονία εξ αμελεία
NEWSROOM