Serial killer στην Κύπρο: Σήμερα η επιχείρηση για την τρίτη βαλίτσα - Αναμένεται ανακοίνωση για το πτώμα παιδιού

Serial killer στην Κύπρο: Σήμερα η επιχείρηση για την τρίτη βαλίτσα - Αναμένεται ανακοίνωση για το πτώμα παιδιού Facebook Twitter
0

Εξελίξεις για την υπόθεση του serial killer Nίκου Μεταξά αναμένονται σήμερα καθώς ίσως ανασυρθεί και η τρίτη βαλίτσα από την Κόκκινη Λίμνη ενώ από χθες όλοι αναμένουν ενημέρωση για τη σορό παιδιού στη βαλίτσα που βρέθηκε.

Το μέγεθος των οστών της σορού που ανασύρθηκε χθες δείχνει πως μάλλον πρόκειται για την 8χρονηςΈλενας, κόρης της 36χρονης Λίβιας από τη Ρουμανία. Μάνα και κόρη είχαν δολοφονηθεί από τον Νίκο Μεταξά τον Οκτώβριο του 2016 και τα πτώματά τους τοποθετήθηκαν σε βαλίτσες για να εξαφανιστούν στα θολά νερά της Κόκκινης Λίμνης.

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν λίγη ώρα μετά την ανάσυρση, ότι είναι σίγουρα η 8χρονη δεν προκύπτουν επισήμως. Η σορός δεν ήταν αναγνωρίσιμη. «Δεν αποκλείω η σορός να ανήκει στην οκτάχρονη, κάτι το οποίο θα διαπιστωθεί, ίσως στις επόμενες 1-2 μέρες, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το βέβαιο είναι ότι ουδείς γνωρίζει σε ποιον ανήκει. Ούτε η Αστυνομία ούτε και κανείς άλλος», ανέφερε αστυνομική πηγή.

Serial killer στην Κύπρο: Σήμερα η επιχείρηση για την τρίτη βαλίτσα - Αναμένεται ανακοίνωση για το πτώμα παιδιού Facebook Twitter
Στη βαλίτσα που βρέθηκε υπήρχε το πτώμα ενός παιδιού, Οι αρχές εικάζουν πως ανήκει στην κόρη της Livia Florentina Bunea, την 8 ετών Elena Natalia Bunea

Ο Νίκος Μεταξάς είχε καταθέσει ότι στη λίμνη Μιτσερού πέταξε τρεις βαλίτσες με πτώματα, κατονομάζοντας την Μαρικάρ Βαλντέζ, την 8χρονη Έλενα Μπουνέα και τη μητέρα της Λίβια Μπουνέα, στην οποίαν εκτιμάται ότι ανήκει η σορός που ανασύρθηκε την Κυριακή του Πάσχα.

Με την ανεύρεση της νέας σορού, ο αριθμός των θυμάτων που έχουν εντοπιστεί μέχρι τώρα ανέρχεται στα πέντε. Πρόκειται για τη Μαρί Ρόους και την Αριάν Παλάνας (εντοπίστηκαν στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό), την Κάτχα Ανού (βρέθηκε σε ξεροπήγαδο στο πεδίο βολής της Ξυντούς) και τα δύο πτώματα από τις βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, που δεν αποκλείεται να ανήκουν σε μάνα και κόρη.

Χθες, ο 35χρονος ετέθη υπό οκταήμερη κράτηση ως ύποπτος και για βιασμό κοπέλας, η οποία ενημέρωσε σχετικά τη σύζυγο του καθώς και φιλικό της πρόσωπο. Ο 35χρονος φέρεται να βιντεογραφούσε τα όσα συνέβησαν, αν και ο ίδιος απορρίπτει την καταγγελία του βιασμού.

Το Sonar θα διενεργήσει και σήμερα έρευνα στην λίμνη, με σκοπό την ανεύρεση και της τρίτης βαλίτσας, πριν μεταφερθεί στην λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου, όπου αναμένεται να συμβάλει και στον εντοπισμό της 6χρονης  Σιέρα.

Το πρωί της Κυριακής  ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης του 35χρονου. Πέραν της ομολογίας του για επτά δολοφονίες, πέντε γυναικών και δυο ανήλικων παιδιών, οι ανακριτές εξετάζουν πλέον και μια νέα υπόθεση, αυτή τη φορά βιασμού γυναίκας.

Η κατηγορία για βιασμό

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, στις 30 Απριλίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από αλλοδαπή, πως κατά το 2017 και όταν εκείνη ήταν 19 ετών, την βίασε ο 35χρονος, ο οποίος της είχε υποσχεθεί να την φωτογραφίσει ως μοντέλο. Ο βιασμός έγινε όταν ο 35χρονος την συνάντησε για να της δώσει τις φωτογραφίες. Την βίασε μέσα στο αυτοκίνητο του και κινηματογραφούσε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο. Η κοπέλα φαίνεται ότι εκμυστηρεύτηκε στην πρώην σύζυγο του 35χρονου τον βιασμό, μέσω των social media. Ο ύποπτος ανακρινόμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη και έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργία: «Πεθαίνουμε για να αναπνέουν καθαρά οι Ευρωπαίοι»: Το σκοτεινό μυστικό της «πράσινης μετάβασης» της Ευρώπης

Διεθνή / Γεωργία: «Πεθαίνουμε για να αναπνέουν καθαρά οι Ευρωπαίοι»: Το σκοτεινό μυστικό της «πράσινης μετάβασης» της Ευρώπης

Καταγγελίες για ρύπανση, καρκίνους και καταρρεύσεις σπιτιών στην Τσιατούρα της Γεωργίας, καθώς η Ευρώπη εισάγει μαγγάνιο για πράσινη ενέργεια
LIFO NEWSROOM
Φάρατζ: «Ναι» σε απέλαση γυναικών αιτουσών άσυλο πίσω στους Ταλιμπάν

Διεθνή / Φάρατζ: «Ναι» σε απέλαση γυναικών αιτουσών άσυλο πίσω στους Ταλιμπάν

Η τοποθέτηση του Φάρατζ έρχεται σε αντίθεση με δηλώσεις του τον Αύγουστο, όταν είχε πει ότι «δεν συζητάμε για γυναίκες και παιδιά σε αυτό το στάδιο», κατηγορώντας τότε τα ΜΜΕ για «λανθασμένη ερμηνεία»
LIFO NEWSROOM
Ντοκιμαντέρ για την Ουγγαρία αναδεικνύει τις ανησυχητικές ομοιότητες Όρμπαν– Τραμπ

Διεθνή / Ντοκιμαντέρ για την Ουγγαρία αναδεικνύει τις ανησυχητικές ομοιότητες Όρμπαν– Τραμπ

Το «Democracy Noir» της βραβευμένης σκηνοθέτιδας Connie Field παρουσιάζει μέσα από την οπτική τριών γυναικών τη σταδιακή διολίσθηση της Ουγγαρίας προς τον αυταρχισμό υπό τον Όρμπαν, με σκηνές που θυμίζουν την άνοδο του Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Δέκα χρόνια μετά το άνοιγμα σε 1 εκατ. πρόσφυγες από τη Συρία – Τι έχει αλλάξει

Διεθνή / Γερμανία: Δέκα χρόνια μετά το άνοιγμα σε 1 εκατ. πρόσφυγες – Τι έχει αλλάξει

Το 2015-2016 πάνω από 1,1 εκατ. άνθρωποι ζήτησαν άσυλο στη Γερμανία. Συνολικά, από το 2015 έως το 2024, οι αιτήσεις ξεπέρασαν τα 2,6 εκατομμύρια, με τους περισσότερους να προέρχονται από Συρία, Αφγανιστάν και Ιράκ
LIFO NEWSROOM
«Βόμβα» από τον πρόεδρο της Βουλής των ΗΠΑ: Ο Τραμπ ήταν πληροφοριοδότης του FBI στην υπόθεση Έπσταϊν

Διεθνή / «Βόμβα» από τον πρόεδρο της Βουλής των ΗΠΑ: Ο Τραμπ ήταν πληροφοριοδότης του FBI στην υπόθεση Έπσταϊν

Ο Μάικ Τζόνσον ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ υπήρξε πληροφοριοδότης του FBI στην υπόθεση Έπσταϊν, ενώ επιζώσες ετοιμάζουν λίστα πελατών και η Βουλή αποκαλύπτει 30.000 έγγραφα
LIFO NEWSROOM
«Lucky» Lackadoo: Πέθανε στα 103 του ο πιλότος των Β-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου – Η απίστευτη ιστορία του

Διεθνή / Πέθανε στα 103 του ο πιλότος των Β-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου – Η απίστευτη ιστορία του

Ο Τζον «Λάκι» Λακαντού, ο βετεράνος πιλότος του 100ού Σμήνους Βομβαρδισμού των ΗΠΑ, έφυγε στα 103 του χρόνια αφήνοντας πίσω του μια συγκλονιστική μαρτυρία για τις πιο αιματηρές αερομαχίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το βιβλίο του «Damn Lucky»
LIFO NEWSROOM
«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Διεθνή / «Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Η Τερέσα Ριβέρα κατηγόρησε για πρώτη φορά δημόσια το Ισραήλ ότι διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα, προκαλώντας αντιδράσεις από το Τελ Αβίβ και αποστασιοποίηση της ΕΕ
LIFO NEWSROOM