Serial Killer στην Κύπρο: Πτώμα παιδιού στη βαλίτσα που έβγαλαν από την Κόκκινη Λίμνη

Serial Killer στην Κύπρο: Πτώμα παιδιού στη βαλίτσα που έβγαλαν από την Κόκκινη Λίμνη Facebook Twitter
Στη βαλίτσα που βρέθηκε σήμερα υπήρχε το πτώμα ενός παιδιού, Οι αρχές εικάζουν πως ανήκει στην κόρη της Livia Florentina Bunea, την 8 ετών Elena Natalia Bunea
0

Σε παιδί φαίνεται πως ανήκει η σορός που ήταν στη βαλίτσα η οποία εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Η δεύτερη βαλίτσα ανασύρθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό. Ένας δύτης καταδύθηκε στις 15:10 προς περαιτέρω διερεύνηση των στόχων που χωροθετήθηκαν κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν με το Sonar και τη ρομποτική κάμερα και λίγα λεπτά αργότερα ανέσυρε τη βαλίτσα.

Η κατάδυση του δύτη ήταν ολιγόλεπτη και ανέσυρε τη βαλίτσα τοποθετώντας την σε δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη λίγο πριν τις 16:00. Στο σημείο έφθασαν και οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους για αυτοψία επί της σορού που βρισκόταν εντός της βαλίτσας. Στην Κόκκινη Λίμνη βρέθηκαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας με τον επικεφαλής Νεόφυτο Σιάηλο, καθώς και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας.

Serial Killer στην Κύπρο: Πτώμα παιδιού στη βαλίτσα που έβγαλαν από την Κόκκινη Λίμνη Facebook Twitter

Μετά την αυτοψία, η σορός μεταφέρθηκε από μέλη της ΕΜΑΚ σε όχημα της Αστυνομίας και από εκεί στο νεκροτομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για σορό παιδιού, που ήταν ντυμένο, και πιθανώς μιλάμε για την 8χρονη Έλενα Μπουνέα, την κόρη της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα από τη Ρουμανία. Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του Livia Florentina Bunea και ο 35χρονος Νικος Μεταξάς ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα η σορός της οποίας είχε ανασυρθεί την περασμένη Κυριακή. 

Το πρωί της Δευτέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες με το σόναρ και τη ρομποτική κάμερα στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό με στόχο να εντοπιστεί η τρίτη βαλίτσα, που ο καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε και να πέταξε στη λίμνη ένα από τα θύματα του. 

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, αναφερόμενος στις έρευνες που διενεργούνται προς εντοπισμό των σορών των θυμάτων, εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας το σύστημα σόναρ είχε σαρώσει ολόκληρη την έκτασης της λίμνης.Πρόσθεσε ότι στις 5 το πρωί της Κυριακής δόθηκαν τα αποτελέσματα της σάρωσης, επισημαίνοντας ότι ο αναλυτής και χειριστής του σόναρ υπέδειξε κάποια σημεία αναφοράς δίδοντας μάλιστα και προτεραιότητα.

Συνεχίζοντας, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής είπε ότι στο σημείο πρώτης προτεραιότητας με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας προσεγγίστηκε, εντοπίστηκε το αντικείμενο, σηματοδοτήθηκε και στη συνέχεια, δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μία βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχε μία σορός.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM