Σερ: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά της να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

Σερ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EPA
0

Απορρίφθηκε το αίτημα της Σερ να τεθεί ο ενήλικος γιος της σε επείγουσα δικαστική επιτροπεία-κηδεμονία.

Η Σερ είχε υποστηρίξει στην προσφυγή της στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες ότι οι μεγάλες πληρωμές του 47χρονου Ελάιτζα Μπλου Άλμαν από το καταπίστευμα του πατέρα του, Γκρεγκ Άλμαν, ο οποίος έχει πεθάνει, τον θέτουν σε κίνδυνο λόγω των αγώνων του με την ψυχική υγεία και την κατάχρηση ουσιών.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου όμως, Τζέσικα Ουζκατέγκι, δεν πείστηκε ότι η επιτροπεία-κηδεμονία ήταν αναγκαία και έτσι απέρριψε την αίτηση. Ωστόσο η υπόθεση θα εξεταστεί ξανά τον Μάρτιο.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παρακολούθησε την ακρόαση εξ αποστάσεως καθώς εμφανιζόταν καθ' όλη τη διάρκειά της από μια μεγάλη οθόνη, σύμφωνα με τον Guardian. Αντίστοιχα, ο Άλμαν βρισκόταν στην αίθουσα με τους δικηγόρους του, οι οποίοι αναγνώρισαν τους προηγούμενους αγώνες του και υποστήριξαν ότι τώρα βρίσκεται σε καλό σημείο. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ίδιους ο Άλμαν παρακολουθεί συναντήσεις, κάνει θεραπεία και συμφιλιώνεται με την πρώην σύζυγό του. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το δικαστήριο είδε ότι δεν χρειάζεται προσωρινή κηδεμονία» δήλωσε ο δικηγόρος του και πρόσθεσε πως «έχει μεγάλη υποστήριξη, τα πάει περίφημα».

Από την άλλη πλευρά όμως, οι δικηγόροι της Σερ επισήμαναν πως η υποστήριξη που λαμβάνει ο γιος της, προέρχεται από ανθρώπους που του λένε αυτά που θέλει να ακούσει και υποβαθμίζουν το μέγεθος των προβλημάτων του. Τόνισαν παράλληλα πως η Σερ δεν επιδιώκει απαραίτητα τον άμεσο έλεγχο των χρημάτων του και ότι θα ήταν ευτυχής, αν ένας διορισμένος διαχειριστής αναλάμβανε να τον βοηθήσει στην διαχείριση των χρημάτων του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από τα νυχτερινά πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο

Διεθνή / Ουκρανία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από τα νυχτερινά πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο

«Ο απολογισμός των νεκρών ανέρχεται σε 14. Σαράντα τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Κίεβο, 6 ακόμη τραυματίστηκαν στην Οδησσό» δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός Εσωτερικών Ίχορ Κλιμένκο
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ μετά την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Διεθνή / Ισραήλ: Ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ μετά την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ ανέφερε ότι «επιχειρεί για να αναχαιτίσει και να πλήξει εκεί όπου είναι απαραίτητο για να εξαλείψει την απειλή»
LIFO NEWSROOM
Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Οι ΗΠΑ προτείνουν συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός

Διεθνή / Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Οι ΗΠΑ προτείνουν συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός

Ο Λευκός Οίκος συζητά με το Ιράν την πιθανότητα να οργανωθεί συνάντηση εντός της εβδομάδας ανάμεσα στον ειδικό απεσταλμένο της προεδρίας των ΗΠΑ Στιβ Γουίτκοφ και τον ιρανό υπουργό Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί
LIFO NEWSROOM