Η Cher μιλάει για τη διαμάχη της με τη Madonna- «Κακομαθημένο παλιόπαιδο»

Η Cher μιλάει για τη διαμάχη της με τη Madonna- «Κακομαθημένο παλιόπαιδο» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η Cher μίλησε για τη σχέση της με τη Madonna και αρνήθηκε ότι υπάρχει διαμάχη μεταξύ τους. Τουλάχιστον όχι πια.

Το θέμα προέκυψε κατά τη διάρκεια μιας νέας συνέντευξης της Cher στους Los Angeles Times, όταν ρωτήθηκε αν γνώριζε ότι η Madonna χρησιμοποιεί παλιά αποσπάσματα συνεντεύξεων της κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο «Celebration».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα πλάνα που παρουσιάζονται στις συναυλίες της Madonna δείχνουν την Cher να αποκαλεί τη βασίλισσα της ποπ «κακιά» σε μια παλαιότερη συνέντευξή της και να την περιγράφει ως «κακομαθημένο παλιόπαιδο».

«Έχω πει πολύ χειρότερα από αυτό», απάντησε η Cher.

Όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι η Madonna θα μπορούσε να είναι κακιά η Cher ήταν κάθετη: «Μπορεί να γίνει κακιά. "Θάψαμε" όμως αυτή την διαμάχη πριν από πολύ καιρό γιατί την αποκαλούσα πολύ χειρότερα πράγματα και με συγχώρησε».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η Cher συνέχισε να επιβεβαιώνει ότι πλέον δεν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ τους. «Δεν υπάρχει κανένας σαν αυτήν που να ξέρει τα πάντα πριν από οποιονδήποτε άλλον. Εννοώ, ήξερε τι έρχεται και είχε δίκιο. Πάντα ένιωθα ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο χάρισμά της, ότι μπορούσε να γνωρίζει τις τάσεις πριν από οποιονδήποτε από εμάς».

Εκπρόσωπος της Cher πρόσθεσε επίσης ότι «η κακή αυτή δήλωση έγινε πριν από πολλά χρόνια» και από τότε, η τραγουδίστρια «έχει εκφράσει τακτικά τον θαυμασμό της για τη Madonna ως καλλιτέχνιδα και ανθρωπίστρια».

Με πληροφορίες των NME/LATimes

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM
Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM