Σεισμός 6,5 Ρίχτερ στα Νησιά του Σολομώντα

Σεισμός 6,5 Ρίχτερ στα Νησιά του Σολομώντα Facebook Twitter
0

Όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS), ένας σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στα Νησιά του Σολομώντα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε εστιακό βάθος 22 χιλιομέτρων, στα ανοιχτά των νότιων ακτών του νησιού Γκουανταλκανάλ, 30 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας του αρχιπελάγους Χονιάρα.

Το Αμερικανικό Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι του Ειρηνικού ανακοίνωσε ότι δεν αναμένεται να δημιουργηθεί τσουνάμι «βάσει των στοιχείων που έχουμε αυτή τη στιγμή στη διάθεσή μας».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM
Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM