Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει πλέον καλά πως να κάνει εντυπωσιακά σόου, αυτή είναι οπωσδήποτε η Rihanna και το απέδειξε ξανά στο Savage X Fenty Show Vol. 3.

 

 

Το διάρκειας 40 λεπτών σόου ήταν γεμάτο από χορευτικά performances, μουσικά ensembles μεταξύ άλλων των Normani, Daddy Yankee, Nas, BIA, Jazmine Sullivan, Ricky Martin, and Jade Novah αλλά και catwalk cameos από ονόματα όπως Gigi Hadid, Cindy Crawford, Erykah Badu, Irina Shayk, Lourdes Leon.

 

 

Για τη Rihanna, το ετήσιο Savage X Fenty είναι ένα πρότζεκτ που της ταιριάζει άψογα και εργάστηκε σκληρά για να καθιερώσει, μετατρέποντάς το σόου σε μια εκδήλωση που όλοι ανυπομονούν. 

 

«Πλέον μας τηλεφωνούν οι διάσημοι και είναι τόσο υπέροχο που απέκτησε τέτοια αξιοπιστία», σχολίασε η διάσημη τραγουδίστρια. «Ο κόσμος αποσύρεται ακόμη και από άλλα σόου για να πάρει μέρος. Αν συνεχίσουμε να πιέζουμε τον εαυτό μας, αισθάνομαι ότι θα μπορούσαμε πραγματικά να κάνουμε θαύματα».

 

Αν και πρωταγωνίστρια του σόου ήταν αναμφίβολα η Rihanna, οι εμφανίσεις των Cindy Crawford, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Irina Shayk αλλά και η κόρη της Madonna, Λourdes Leon ήταν επίσης ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν.