Σαουδική Αραβία: Επίθεση με μαχαίρι σε φρουρό του γαλλικού προξενείου στην Τζέντα

Σαουδική Αραβία: Επίθεση με μαχαίρι σε φρουρό του γαλλικού προξενείου στην Τζέντα Facebook Twitter
Σαουδική Αραβία: Επίθεση με μαχαίρι σε φρουρό του γαλλικού προξενείου στην Τζέντα
0

Ένας άνδρας συνελήφθη στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, αφού μαχαίρωσε φρουρό στο γαλλικό προξενείο, ανέφεραν κρατικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας συνελήφθη ενώ ο φρουρός τραυματίστηκε από την επίθεση.

Όπως αναφέρει το Sky News Arabia, ο φρουρός τραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο. Νοσηλεύεται και η ζωή του δεν κινδυνεύει, είπε η Γαλλική Πρεσβεία.

Ο ύποπτος που συνελήφθη είναι Σαουδάραβας πολίτης πρόσθεσε η πρεσβεία.

«Ο επιτιθέμενος συνελήφθη από τις δυνάμεις ασφαλείας της Σαουδικής Αραβίας αμέσως μετά την επίθεση. Ο φρουρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η ζωή του δεν κινδυνεύει», αναφέρει δήλωση της πρεσβείας.

Νωρίτερα, ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι προσπάθησε να επιτεθεί σε αστυνομικούς στην πόλη της Αβινιόν, σύμφωνα με το Europe 1.

O επιτιθέμενος φέρεται να φώναζε «Αλάχου Άκμπαρ» και να απειλούσε περαστικούς. Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ και ο ύποπτος υπέκυψε στα τραύματά του.

Είναι η τρίτη επίθεση σήμερα κατά γαλλικού στόχου. Το πρωί ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στην Νίκαια της Γαλλίας, αποκεφαλίζοντας μία γυναίκα και δολοφονώντας δύο ακόμα πολίτες κοντά τον καθεδρικό ναό του Notre Dame στο κέντρο της πόλης. Από την επίθεση υπήρξαν και αρκετοί τραυματίες.

Ο δράστης πυροβολήθηκε από τους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM