Σαλβίνι: Σταμάτησα να τρώω ιταλική κρέμα σοκολάτας γιατί φτιάχνεται με τουρκικά φουντούκια

Σαλβίνι: Σταμάτησα να τρώω ιταλική κρέμα σοκολάτας γιατί φτιάχνεται με τουρκικά φουντούκια Facebook Twitter
EPA
3

Βολές κατά τις Τουρκίας εξαπέλυσε ο γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβνίνι λέγοντας ότι σταμάτησε να τρώει ιταλική κρέμα σοκολάτας γιατί περιέχει τούρκικα φουντούκια.

Συγκεκριμένα, ο ο Ιταλός πρώην υπουργός εσωτερικών απαντώντας σε οπαδό του, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης στην πόλη Φερράρα, δήλωσε:

«Άλλαξα συνήθειες. Δεν τρώω πια ιταλική κρέμα σοκολάτας, διότι ανακάλυψα ότι περιέχει τουρκικά φουντούκια. Προτιμώ να τρώω δικό μας φαγητό, να στηρίζω τις εταιρίες που χρησιμοποιούν ιταλικά προϊόντα και τους Ιταλούς αγρότες».

Πολλοί σχολιαστές, βέβαια, τονίζουν ότι τα φουντούκια που παράγει η χώρα δεν επαρκούν και οι εταιρίες που φτιάχνουν σοκολάτα σε κρέμα πρέπει να εισάγουν υποχρεωτικά το προϊόν αυτό, κύριας σημασίας για την όλη παραγωγή τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ματτέο Σαλβίνι έχει ταχθεί επανειλημμένα τόσο κατά της συμφωνίας ΕΕ- Tουρκίας για το μεταναστευτικό, όσο και κατά της όποιας ευρωπαϊκής προοπτικής της Άγκυρας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Καλέ μου φίλε Ματέο, επέτρεψέ μου να επιστήσω την προσοχή σου σε ένα ακόμα, ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα:Από αυτόν τον αέρα που αναπνέεις, έχουν ήδη αναπνεύσει πολλά εκατομμύρια Τούρκων. Και όχι μόνον Τούρκοι, αλλά και Άραβες, Φιλιππινέζοι, νέγροι, ακόμα και κωλο-Έλληνες.Σταμάτα πια με αυτές τις κακές συνήθειες, θα είναι πραγματικά για το καλό όλων μας.Με εκτίμηση,S.