Ρουκέτα της Χαμάς έπεσε κοντά σε ελληνικά τηλεοπτικά συνεργεία

Ρουκέτα της Χαμάς έπεσε κοντά σε ελληνικά τηλεοπτικά συνεργεία Facebook Twitter
Φωτ.: Mega
0

Επίθεση με ρουκέτες πραγματοποίησε πριν από λίγο η οργάνωση Χαμάς στην περιοχή Σντερότ, κοντά στο Τελ Αβίβ, όπου βρίσκονται δημοσιογράφοι, ανάμεσά τους και Έλληνες.

Η εκτόξευση της ρουκέτας από την οργάνωση της Χαμάς ήρθε από τη Λωρίδα της Γάζας. Ήχησε συναγερμός, ενώ αμέσως σύσσωμοι οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στο σημείο έτρεξαν στο πλησιέστερο καταφύγιο. Πρόκειται για ένα σχολείο με ανθεκτικό σκυρόδεμα.

Αμέσως μετά, όλα τα διεθνή μέσα διέκοψαν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν την είδηση με τη ρίψη της ρουκέτας από την πλευρά της Χαμάς, την οποία δεν μπόρεσε να αναχαιτίσει ο ισραηλινός στρατός.

Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης μηχανισμών. Ειδικότερα, ένας πυροτεχνουργός πλησίασε το σημείο-κρατήρα και δίχως να αγγίξει το οτιδήποτε με τα χέρια του, χρησιμοποιώντας μονάχα ένα μαχαίρι, άρχισε την πρώτη εξέταση στον πυροδοτικό μηχανισμό της ρουκέτας.

Από τη ρίψη ρουκέτας προκλήθηκε ωστικό κύμα απ’ το οποίο προκλήθηκαν καταστροφές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα δημοσιογραφικών συνεργείων. Πλάνα δείχνουν τζάμια σπασμένα, ωστόσο δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ήταν μόλις πέντε μέτρα κοντά στο σημείο όπου έπεσε η ρουκέτα


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM