Πρώην παίκτρια του Big Brother παντρεύτηκε την σύντροφό της: «Η πιο ξεχωριστή μέρα»

Πρώην παίκτρια του Big Brother παντρεύτηκε την σύντροφό της: «Η πιο ξεχωριστή μέρα» Facebook Twitter
0

Η Κρίστι Μέρφι, πρώην παίκτρια του Big Brother, παντρεύτηκε την σύντροφό της, Τζέιμι Μάρτιν στο Μεξικό- οκτώ μήνες μετά τον αρραβώνα τους στο Παρίσι.

Η 31χρονη πρώην παίκτρια της σεζόν 21 του γνωστού ριάλιτι δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο στο Instagram, που με την σύζυγό της χαρακτήρισαν «την πιο ξεχωριστή ημέρα στη ζωή και των δυο μας». 

«Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να το συζητάμε και να βλέπουμε τις φωτογραφίες!» είπε το ζευγάρι στο US Weekly. «Όλοι οι μήνες του σχεδιασμού και της επιλογής κάθε μικρής λεπτομέρειας μόλις ενώθηκαν και ήταν τέλειο! Και οι δύο απλώς λέμε ότι ήταν κυριολεκτικά η καλύτερη νύχτα της ζωής μας».

Όπως εξήγησαν, δεν δίστασαν να μιλήσουν περί γάμου από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους. «Συζητήσαμε για πρώτη φορά τον γάμο στο Μεξικό, στο έβδομο ραντεβού μας», λένε.

«Ήρθαμε εδώ μαζί πολύ νωρίς στη σχέση μας και αστειευόμασταν ότι θα παντρευτούμε όσο ήμασταν εκεί», προσθέτουν. «Δεν έγινε, αλλά είπαμε: "Εδώ θα το κάνουμε μια μέρα"».

Την Παρασκευή, η Κρίστι Μέρφι είχε αναφερθεί στον επερχόμενο γάμο με μια κοινή φωτογραφία τους να ποζάρουν στο Μεξικό, γράφοντας στη λεζάντα: «Σε παντρεύομαι αύριο».

Ο Τόμι Μπράκο, που ήρθε πέμπτος στη σεζόν της Μέρφι στο Big Brother και την γνώριζε πριν το ριάλιτι, ήταν καλεσμένος στον γάμο και δημοσίευσε επίσης μια σειρά από φωτογραφίες.  

«Πραγματική τιμή να βλέπω αυτόν τον άνθρωπο, που δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν πόσο σημαίνει για μένα, να παντρεύεται την αδελφή ψυχή της», έγραψε στη λεζάντα. 

Το ζευγάρι είχε ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά ήταν όνειρο ζωής και για τις δυο να κάνουν έναν γάμο στο Μεξικό. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Η Δύση προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, υποστήριξε ο Φάρατζ

Διεθνή / Βρετανία: Η Δύση προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, υποστήριξε ο Φάρατζ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ σχολίασε ότι ο Φάρατζ είναι «απολύτως λάθος» και εκτίμησε ότι με αυτό τον τρόπο εκθέτει την ασφάλεια της Βρετανίας και των συμμάχων της σε κίνδυνο
NEWSROOM