Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η Βρετανία είναι στα καλύτερά της, όταν βρίσκεται σε κρίση

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η Βρετανία είναι στα καλύτερά της, όταν βρίσκεται σε κρίση Facebook Twitter
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η Βρετανία είναι στα καλύτερά της όταν βρίσκεται σε κρίση
0

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμψυχώνει τους Βρετανούς λέγοντας πως η χώρα, όλως περιέργως όταν αντιμετωπίζει μία κρίση είναι στα καλύτερά της.

Ο 37χρονος δούκας του Κέιμπριτζ, έκανε το σχόλιο σε ένα νέο βίντεο όπου ανήγγειλε την υποστήριξή του στο National Emergencies Trust (NET), έναν οργανισμό που συνεργάζεται με μικρά φιλανθρωπικά ιδρύματα, προκειμένου να συγκεντρώνει και να διανέμει χρήματα για την υποστήριξη των θυμάτων σε περιόδους «οικιακής καταστροφής».

Στο βίντεο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλάει σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις για να συζητήσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθώς προσπαθούν να στηρίξουν τις τοπικές κοινότητες.

Μιλώντας στην Τζάκι Κρόφορντ, εκπρόσωπο του φιλανθρωπικού ιδρύματος της κοινότητας Moorlands στο Ανατολικό Γιόρκσάιρ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξήρε την ανταπόκριση των Βρετανών απέναντι στην πανδημία.

«Θεωρώ ότι η Βρετανία, βρίσκεται στα καλύτερά της, όλως περιέργως, όταν βρισκόμαστε σε κρίση» είπε.

«Ενωνόμαστε όλοι μαζί και αυτό το πνεύμα της κοινότητας, αυτό το αίσθημα της κοινότητας επιστρέφει πίσω σε όλους μας πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο».

«Κάνετε μια φανταστική δουλειά, παρακαλώ μεταφέρετε πολλές καλές ευχές και πολλά ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές» ήταν το μήνυμα του πρίγκιπα σε όσους βοηθούν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που διανύει η χώρα.

Με πληροφορίες του Independent 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν:

Διεθνή / «Με χτύπησαν στο πρόσωπο με πλαστικές σφαίρες»: Μαρτυρίες Ιρανών στα σύνορα με το ιρακινό Κουρδιστάν

Στα χιονισμένα σύνορα του Ιράν με το Ιρακινό Κουρδιστάν, οι πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα, ενώ πίσω τους η καταστολή, ο φόβος και οι διαδηλώσεις συνεχίζονται
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΑΤΣΑΔΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ

Διεθνή / Γιατί η Μαρία Κορίνα Ματσάδο ήταν ανάξια για το Νόμπελ Ειρήνης

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Αντώνης Καραμπατζός, σχολιάζει την είδηση και τον συμβολισμό της παράδοσης του μεταλλίου του Νόμπελ Ειρήνης στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ